URGO lanseaza HUMEX COLD DEFENSE
- cu actiune in vitro impotriva racelii si a virusului gripei A H1N1

Marirea buzelor. O chestiune de preferinta sau de moda?

Sprayul nazal HUMEX COLD DEFENSE actioneaza creand o bariera antivirala la nivelul mucoasei nazale, ajutand la prevenirea patrunderii agentilor patogeni in organism. Dupa aplicare, produsul formeaza o pelicula care retine si distruge virusii de gripa transmisi pe cale aeriana, imediat ce acestia ajung in cavitatea nazala. Aplicari repetate ale produsului HUMEX COLD DEFENSE creaza o bariera antivirala impiedicand noi atacuri ale virusilor. Actiunea cu efect indelungat asigura protectie impotriva noilor atacuri virale.

HUMEX COLD DEFENSE contribuie, de asemenea, la prevenirea infectiei cu virusul gripei A H1N1, fapt demonstrat prin testele in vitro realizate in Franta de un institut de cercetare independent.

Studiile desfasurate pentru a evalua efectul antiviral al sprayului nazal HUMEX COLD DEFENSE au evidentiat faptul ca produsul este eficace in vitro impotriva Rhinovirusilor si a virusului Parainfluenza 3. Studiile au aratat ca dupa doar 10 minute de la contactul cu HUMEX COLD DEFENSE, toti virusii folositi in testare au fost inactivati.

Marirea buzelor: Diferentele dintre botox si acid hialuronic
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: