Setari Cookie-uri

17 Noutati Sanatoase!

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

URGO lanseaza HUMEX COLD DEFENSE
- cu actiune in vitro impotriva racelii si a virusului gripei A H1N1

Sprayul nazal HUMEX COLD DEFENSE actioneaza creand o bariera antivirala la nivelul mucoasei nazale, ajutand la prevenirea patrunderii agentilor patogeni in organism. Dupa aplicare, produsul formeaza o pelicula care retine si distruge virusii de gripa transmisi pe cale aeriana, imediat ce acestia ajung in cavitatea nazala. Aplicari repetate ale produsului HUMEX COLD DEFENSE creaza o bariera antivirala impiedicand noi atacuri ale virusilor. Actiunea cu efect indelungat asigura protectie impotriva noilor atacuri virale.

HUMEX COLD DEFENSE contribuie, de asemenea, la prevenirea infectiei cu virusul gripei A H1N1, fapt demonstrat prin testele in vitro realizate in Franta de un institut de cercetare independent.

Studiile desfasurate pentru a evalua efectul antiviral al sprayului nazal HUMEX COLD DEFENSE au evidentiat faptul ca produsul este eficace in vitro impotriva Rhinovirusilor si a virusului Parainfluenza 3. Studiile au aratat ca dupa doar 10 minute de la contactul cu HUMEX COLD DEFENSE, toti virusii folositi in testare au fost inactivati.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.