Setari Cookie-uri

Horoscop 2010: Sanatatea pentru fiecare zodie

Anul 2010 este unul al intelegerii corpului, al meditatiei si maturizarii interioare, un an ce sporeste comunicarea cu propriul corp si stabilirea unor obiceiuri sanatoase.

Varsator
Ultimii doi ani au adus numeroase simptome, atentionari si variatii ale starii de sanatate, suficiente incat sa va oblige sa invatati ca le puteti preveni printr-un stil de viata sanatos. Deasemenea anul trecut a fost unul deosebit de vitalizant, un an rar pentru nativii acestei zodii. Asadar multi au recurs la exercitii fizice prin care si-au tonifiat corpul, au cautat sa faca miscare, fie chair si prin mersul pe jos, fapte care anul acesta se vor observa. Cei care si-au neglijat foarte mult sanatatea si nu si-au facut un program de sport mai au inca timp anul acesta, caci alte tranzite vitalizeaza forta fizica a Varsatorului, insa nu la fel de intens cum s-a intamplat in 2009.
Este un an al urmarilor, al reculului, tot ceea ce ati intreprins in anii precedenti isi capata acum urmarile, fapt valabil si in domeniul sanatatii. Insa conjuncturile astrale aproape ca v-au obligat sa luati masuri asupra stilului de viata inca din ultimii doi ani, astfel ca anul acesta schimbarea, maturizarea voastra prinde contur, unele aspecte se finalizeaza iar aletele incep pe fondul noilor schimbari. Este un an bun in care intuitia va indeamna sa faceti alegerile corecte inclusiv in privinta sanatatii, sa intuiti tratamentele care vi se potrivesc si terapeutii care nu sunt superficiali. Sunteti mai sensibili si mai itrovertiti decat de obicei, situatie care nu neaprat va caracterizeaza in general, voi fiind o zodie a nebuniei, veseliei, incercarii, libertatii, imaginatiei si noului. Insa anul acesta va recreati sistemul de valori, va ascultati atent corpul si minunat este ca il si intelegeti, pricepeti usor mesajele transmise si intuiti intocmai masurile pe care trebuie sa le luati pentru a va mentine sanatatea.
Mai mult, este un an ideal pentru a va crea obisnuinte sanatoase. Chiar daca pe voi nu va caracterizeaza programul, totusi acolo unde sunteti obligati sa il tineti incercati sa va creati obiceiuri sanatoase. De exemplu luati micul dejun cu cereale, hotarati clar zilele in care faceti sport, planuiti un program de ingrijire personala, de exemplu dimunica seara va ingrijiti de imagine, de par, de unghii etc. Mergeti la stomatolog si finalizati lucrarile dentare. Asa cum va veti obisnui viata anul acesta, asa va vor ramane anumite obiceiuri pe o perioada lunga de timp de acum incolo.
Din toamna insa va puteti imbolnavi usor sau o boala din toamna anului 2009 poate recidiva, poate reveni, insa veti reactiona promt. Planetele va sunt alaturi si va faciliteaza vindecarea, inclusiv prin tratamente naturiste. Mai ales daca este vorba de o criza pe care ati mai avut-o, veti sti sa reactionati promt si indicat este sa nu va neglijati semnalele transmise de corpul vostru. Mare atentie insa la bolile care pornesc din sensibilizarea interioara, fiindca in lunile de toamna ale lui 2010 sunteti predispusi problemelor sentimentale, aveti prea multe dorinte care uneori pot fi exagerate. Incercati sa manifestati intelegere fata de partener si sa intelegeti ca fiecare are dreptul la libertatea sa personala. Nimeni nu poate fi obligat, chiar daca voi asa ati vrea.
Anul acesta aveti toate sansele sa va definitivati un stil de viata foarte sanatos si sa va formati obiceiuri sanatoase ale ingrijirii personale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.