Setari Cookie-uri

Horoscop 2010: Sanatatea pentru fiecare zodie

Anul 2010 este unul al intelegerii corpului, al meditatiei si maturizarii interioare, un an ce sporeste comunicarea cu propriul corp si stabilirea unor obiceiuri sanatoase.

Rac
Din 2010 pana in 2014 aveti un bun aliat alaturi: Pluto. Acesta va tranziteaza zodia si va echilibreaza domeniile de viata, va schimba comportamentul, va reconfigureaza aspectul, faciliteaza remodelarea corporala, reformarea profilului personalitatii, descoperirea resurselor interioare de energie, calitati, de echilibrare psihica, de dragoste si armonie, de autovindecare. Este pentru voi un an al schimbarii, al remodelarii, al renasterii, va veti schimba modul in care priviti viata, veti acorda mai multa atentie ingrijirii personale, imaginii, profesiei, relatiilor sentimentale, adica tuturor acelor aspecte care conteaza pentru voi si va armonizeaza viata. Practic veti lasa in urma vechea personalitate imbracand o noua haina, una a maturitatii, mult mai potrivita experientelor voastre, acumularilor intelectuale si experientelor sentimentale si relationale traite pana acum, tragand o linie si marcand concluziile precum si masurile pe care trebuie sa le luati pentru a atinge telurile propuse.
In prima perioada a anului planetele din Varsator va ajuta sa acordati o atentie deosebita asupra sanatatii, iar Pluto activeaza vindecarea prin puterea interioara, prin meditatie, pozitivism, rugaciune si bucurie de viata. Astfel ca in lunile de primavara sansele de vindecare completa a afectiunilor avute sunt foarte mari, analizele arata rezultate bune si valori normale. Este o perioada propice pentru relaxare si odihna, dupa perioada de vitalitate data de Venus din Varsator in lunile de iarna.
Trebuie doar sa inavati sa va stapaniti poftele, caci aveti tendinta de a manca dupa placeri, ci nu dupa necesitati. Daca veti reusi, va veti mentine starea de sanatate, de nu, va veti incarca sistemul digestiv, precum si cel cardio-vascular. Va sunt recomandate exercitiile fizice si mesele sanatoase si ponderate.
Incepand din toamna deja ar trebui sa va fi format noile obiceiuri sanatoase, astfel ca va va fi mult mai usor sa rezistati tentatiilor daca nu ati invatat inca, veti raspunde mai bine tratamentelor si veti da dovada de o vitalitate intelectuala debordanta. Acordati mai multa atentie ingrijirii personale, imaginii, compliantei cu privire la tratamente. Saturn aflat in Balanta va scoate la iveala toate carentele, sensibilitatile si simptomele care poate au stat ascunse, astfel ca veti putea sesiza mai usor neregulile in sanatate si va veti putea trata la timp.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.