Setari Cookie-uri

22 Noutati pentru Sanatate

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

MedLife a transmis in premiera pentru piata serviciilor private din Romania o naştere prin cezariana live, in cadrul proiectului MedliVe.ro, implementat in parteneriat cu Hotnews.ro. Proiectul este disponibil la adresele www.medlive.ro si http://medlive.hotnews.ro
Imaginile din sala de nastere au fost dublate de o intalnire online, in studioul HotNews.ro, care i-a avut ca invitaţi pe medicul Deliana Predoi, specialist obstretica - ginecologie in cadrul spitalului Life Memorial Hospital, moasa Irina Popescu si realizatoarea de televiziune Irina Reisler.
Transmisia live face parte din proiectul MedLiVe.ro, lansat astazi, proiect care isi propune sa puna cititorii in direct cu medicii, pe teme de sanatate a copiilor si parintilor, sexualitate, nastere, psihic, alimentatie, frumusete si altele.
"Am decis sa sustinem acest proiect din dorinta de a veni in intampinarea romanilor cu un nou tip de comunicare, mult mai dinamic si interactiv. Astfel, beneficiarii acestui proiect vor avea posibilitatea nu doar sa fie la curent cu ultimele noutati legate de preventie sau intretinerea unui mod de viata sanatos, dar vor putea interactiona direct cu medicii nostri, vor putea urmari interventii chirurgicale in timp real si sa comenteze la acest subiect sau sa solicite o consultatie online pentru problemele de sanatate - toate acestea la distanta de un click", a declarat Nicolae Marcu, Director MedLife.
MedliVe.ro reprezinta o platforma online care va functiona ca o legatura imediata intre pacienti si medicii de specialitate, un mod inedit de informare, educare, vizibilitate pe teme medicale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.