Setari Cookie-uri

22 Noutati pentru Sanatate

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Farmaciile Sensiblu ofera clientilor ajutor impotriva hipotermiilor

Ca urmare a scaderii tot mai accentuate a temperaturilor, din ce in ce mai multe persoane surprinse de ger sufera de hipotermii

Incepand din 23 ianuarie 2010, persoanele care sufera din cauza gerului si au nevoie de ajutor de urgenta il pot gasi in oricare dintre farmaciile Sensiblu stradale. Personalul farmaceutic le va oferi gratuit un ceai cald si le va masura gratuit tensiunea arteriala, astfel incat sa se asigure ca starea de sanatate a acestora nu este periclitata.
Anotimpul frigului necesita o atentie speciala acordata sanatatii. Cu atat mai mult cu cat in ultimele zile temperatura exterioara a coborat chiar si sub -20°C, persoanele care petrec mai mult timp in exterior pot suferi de hipotermii si degeraturi.
“Persoanele cele mai expuse afectiunilor cauzate de temperaturile scazute sunt batranii, cardiacii si copiii mici. Este bine ca in aceastã perioada sa avem grija de alimentatia noastra si sa consumam cat mai multe lichide calde pentru a pastra temperatura corpului normalã si sa limitam pe cat posibil sa petrecem mult timp afara. Recomandam pacientilor sa nu intrerupa sa isi administreze tratamentul prescris de medic, iar in cazul pacientilor cardiaci sa isi monitorizeze tensiunea arteriala. In cazul in care apar probleme sa ia legatura cu medicul specialist.” recomanda Farmacist Alice David, Senior Pharma Brand Manager A&D Pharma.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.