Setari Cookie-uri

25 Noutati in Sanatate!

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Detoxifierea, secretul unui ten sanatos si luminos

ColonHelp, produs al Zenyth Pharmaceuticals, sustine prima dezbatere ce are ca tema detoxifierea si importanta acesteia in mentinerea sanatatii si frumusetii.
Detoxifiere pentru un ten tanar

Atunci cand colonul este plin de deseuri, corpul nostru incearca sa elimine toxinele prin piele. Astfel, o parte dintre toxine ajung sa fie depozitate la nivelul porilor si al tesuturilor, dand nastere unui ten incarcat si inflamat. De fapt, cea mai mare parte dintre persoanele care apeleaza la o cura de detoxifiere fac acest pas ca urmare a problemelor epidermei.

Campania “Detoxifierea, Primul Pas catre Sanatatea Ta”, initiata de ColonHelp, are ca scop familiarizarea oamenilor cu termenul de detoxifiere, explicarea tipurilor de cure de detoxifiere existente, aspecte pro si contra curelor de detoxifiere, promovate in mass-media, si sublinierea importantei detoxifierii in mentinerea starii generale de sanatate.

Citește și:

Cei care au apelat la produsele de curatire intestinala au observat, in urma unui program complet de detoxifiere, si o scadere a numarului kilogramelor in plus. Pe langa scaderea in greutate, cura de detoxifiere ajuta la consolidarea starii de sanatate.
Si vedetele autohtone incep sa constientizeze importanta detoxifierii organismului, atat pentru eliminarea toxinelor, cat si pentru curatarea tenului si pierderea in greutate.
In ajutorul acestora vine produsul ColonHelp, un detoxifiant 100% natural.
Semintele de in, taratele de psyllium, chimenul, patrunjelul, coriandrul, oregano si argila din compozitia ColonHelp lucreaza impreuna pentru eliminarea toxinelor din corp, eliminand constipatia si balonarea.
ColonHelp este un curatitor intestinal si detoxifiant, pe baza de fibre si plante detoxifiante, fara conservanti sau aditivi alimentari pentru culoare sau aroma.
In curele de slabire, ColonHelp actioneaza prin reglarea tranzitului si accelerarea metabolismului. Pentru a se obtine efectul de scadere in greutate, amestecul de ColonHelp si iaurt/apa trebuie luat cu aproximativ o jumatate de ora inainte de masa. Fibrele vor reduce pofta de mancare si va vor ajuta sa slabiti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.