Setari Cookie-uri

25 Noutati in Sanatate!

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Sindromul ochilor uscati

Azi e marti. Si la fel ca si luni, ochii tai sunt la fel de uscati. Te mananca. Sunt iritati si rosii. Te-ai saturat sa te intrebi despre cauze, dar si sa iti pui de trei ori pe zi comprese calmante. Care e cauza reala a disconfortului ochilor tai? Sindromul ochilor uscati. Este o boala care reprezinta lipsa cronica de lubrifiere si umezeala a ochilor.
“Afectiunea poate fi cauzata de anumite medicamente, de aerul conditionat sau de munca prelungita in fata calculatorului”, spune dr Ionut Costache de la Bausch & Lomb Vision Care Romania.
Fumatul sau fluctuatiile hormonilor, specifice femeilor pot contribui, de asemenea, la instalarea bolii. Si totusi, nu trebuie sa disperi. Exista solutii. Specialistul oftalmolog iti va indica cu siguranta care e cea mai potrivita solutie pentru tine. “Lacrimile artificiale, picaturile de ochi, ochelarii de protectie pentru calculator sau cei de soare, umidificatorul de aer sau un filtru de aer”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.