Setari Cookie-uri

25+1 Noutati sanatoase

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

ATENTIE LA COMPRIMATELE SI PREPARATELE CU DENUMIREA "GINKGO BILOBA“!
Ginkgo biloba actioneaza benefic la toate nivelele in corpul nostru. Produsele cu Ginkgo biloba imbunatatesc circulatia la nivel cerebral, crescand fluxul sangvin si nivelul de oxigenare al creierului. Un astfel de produs este eficient in tulburarile de atentie, de memorie, de vedere, in cazul problemelor de auz sau a ametelilor. In plus, contribuie la imbunatatirea circulatiei sanguine periferice si astfel te ajuta sa iti simti mainile si picioarele calde din nou.
Dar NU orice extract de Ginkgo biloba este eficient. Cele mai multe produse pe baza de Ginkgo biloba contin si produsi toxici alaturi de cei cu efect terapeutic. Deoarece frunzele acestui arbore contin si alte substante toxice pentru organism, acestea trebuie inlaturate in procesul de purificare si de extragere a principiilor active "bune", rezultand un extract standardizat de Ginkgo biloba.
Extractul standardizat de Ginkgo biloba contine doar componentele active benefice in concentraţii adecvate pentru a obţine efectele dorite, fara alti produsi toxici. Standardizarea asigura excluderea substantelor nocive si o concentratie optima a principiilor active din aceasta planta.
Ca atare, recomandam ca, inainte de a cumpara un produs pe baza de Gingko biloba, sa studiati compozitia tabletelor si sa nu le cumparati decat pe cele ce contin extractul standardizat din aceasta planta si eventualii excipienti, fara alte adaosuri. Asigurati-va ca produsul cumparat contine extract standardizat de Ginkgo biloba!
Produsele Flavotan 80 mg si Flavotan 120 mg contin extract standardizat de Ginkgo biloba si sunt produse de compania farmaceutica Labormed, detinatoarea celei mai moderne fabrici de produse farmaceutice din Romania.
Flavotan este un remediu natural pentru stimularea functiilor creierului si prevenirea afectiunilor circulatorii.
Flavotan 80 mg si Flavotan 120 mg sunt suplimente alimentare ce contin extract standardizat de Ginkgo biloba, fiind fabricate la cele mai moderne si sigure standarde actuale internationale. Standardizarea extractului din frunze de Ginkgo biloba constituie garantia constantei efectului terapeutic si a profilului de siguranta, adica a calitatii produsului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.