25+1 Noutati sanatoase

25+1 Noutati sanatoase
Kudika
12 Aprilie 2010

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Multaq primeste aviz favorabil din partea NICE in noul raport de evaluare

Sanofi-aventis (EURONEXT: SAN si NYSE: SNY) a anuntat astazi ca Institutul National pentru Sanatate si Excelenta Clinica (NICE - National Institute for Health and Clinical Excellence) din Anglia si Tara Galilor a publicat un nou raport de evaluare pentru Multaq (dronedaronă), indicand intentia sa de a recomanda utilizarea Multaq pentru tratamentul pacientilor cu fibrilatie atriala.

Recomandarea preliminara a NICE este ca Multaq sa fie aprobat ca tratament de prima alegere dupa betablocante, care reprezinta optiunea terapeutica initiala in ghidul clinic al NICE. Pe baza acestei recomandari, Multaq ar trebui prescris pacientilor cu fibrilatie atriala non-permanenta care prezinta cel putin unul dintre urmatorii factori de risc cardiovascular: hipertensiune arteriala care necesita prescrierea a cel putin doua medicamente din doua clase diferite, diabet, accident vascular cerebral ischemic tranzitoriu, accident vascular cerebral sau embolie sistemica in antecedente, diametrul atriului stang ≥50 mm, fractia de ejectie a ventriculului stang [FEVS] <40% sau varsta peste 70 de ani, care nu au insuficienta cardiaca instabila clasa III sau IV, dupa clasificarea New York Heart Association (NYHA).

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri