Setari Cookie-uri

25+1 Noutati sanatoase

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

DuoPlavin si DuoCover - comprimatul care asociaza doua antiagregante plachetare primeste aprobarea in Uniunea Europeana

Sanofi-aventis (EURONEXT: SAN, si NYSE: SNY) si Bristol-Myers Squibb (NYSE: BMY) au anuntat aprobarea in Europa de catre Comisia Europeana a DuoPlavin/ DuoCover (clopidogrel 75 mg si acid acetilsalicilic 100 mg sau 75 mg), un comprimat care asociaza doua antiagregante plachetare.

DuoPlavin / DuoCover este indicat pentru prevenirea evenimentelor aterotrombotice la pacienti adulti aflati deja in tratament cu clopidogrel si acid acetilsalicilic (AAS). Acesta este un medicament combinat in doza fixa, pentru continuarea tratamentului in caz de sindrom coronarian acut fara supradenivelare de segment ST (angor instabil sau infarct miocardic fara unda Q), incluzand pacientii care au suferit o angioplastie coronariana cu implantarea unui stent, precum si pentru continuarea tratamentului in caz de infarct miocardic acut cu supradenivelare de segment ST la pacienti tratati medical, eligibili pentru un tratament trombolitic.

Citește și:

Date concludente rezultate din studii clinice ample au condus la aprobarea si utilizarea Plavix 75 mg in asociere cu acidul acetilsalicilic (75 mg-325 mg).

Noua formula DuoPlavin/DuoCover combina aceste doua antiagregante plachetare intr-un singur comprimat si contribuie la reducerea numarului de comprimate pe care unii pacienti trebuie sa le ia in fiecare zi.

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.