Eu cand ma fac mare vreau sa ma fac mireasa. Sau bagaboanta.

Eu cand ma fac mare vreau sa ma fac mireasa. Sau bagaboanta.

Poveste de viata: A revoltat-o profund cerea lui pentru ca in fisa postului de mireasa nu scria nimic despre parteneriat, egalitate, drepturi si obligatii egale. Scria doar matase, dantela, flori, lumanari.

Ea a bulbucat ochii la el ca la balci si a dat jos atlasul de anatomie din pod. I-a urcat ca-n tinerete cu boli, organe, acte sexuale nefiresti. La munca, la munca, dar sa faca ce? Ea a terminat un liceu teoretic, facultate nu a vrut, la vreun curs de specializare in ceva, orice era sub demnitatea ei si in general, ideea unui loc de munca era la fel de ispititoare pentru ea ca un prezervativ folosit. Retail jobs

A revoltat-o profund cerea lui pentru ca in fisa postului de mireasa nu scria nimic despre parteneriat, egalitate, drepturi si obligatii egale. Scria doar matase, dantela, flori, lumanari.

Povestea nu are o alta morala decat cea evidenta. Desi sunt casatoriti in continuare, casnicia Catalinei cu dom’ director s-a incheiat atunci cand el a trimis-o la munca insa in meschinaria mea, cred ca fiecare a primit ce a cautat: ea s-a vazut mireasa, el are un copil. Contractul dintre ei poate fi considerat de acum nul.

Foto prima pagina Petrenko Andriy/ Shutterstock

Vizionare placuta


Noemi
23 Februarie 2017

Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri