Setari Cookie-uri

3 piste false către inima unui bărbat

Vorbește-i frumos! Învață să gătești! Fii bună la pat! Nu ceda ușor! Sunt doar câteva dintre sfaturile pe care le primim atunci când vine vorba de cum să cucerim bărbații. Experta în relații Rori Raye are o altă părere și crede că cele mai des folosite căi spre inima bărbaților nu duc, de fapt, nicăieri.

1. Calea logicii - mintea

Îți place să vorebești despre lucruri care contează, să strălucești în conversații. Îți plac jocuril de cuvinte și schimburile de idei. Te mândrești cu faptul că ai ceva de spus, inclusiv argumente logice pentru ideile tale. Pe scurt, poți face față cu brio oricărui bărba într-o conversație și ți s-a spus asta. Bărbaților le place să stea de vorbă cu tine ba chiar te consideră amuzantă. Insă sfârșesc prin a-ți fi doar prieteni buni în majoritatea cazurilor, nu-i așa?

Rori Raye spune că atunci când încerci să te conectezi cu bărbat cu mintea, prin intermediul minții lui, el nu simte nimic. Poate că îi place compania ta și chiar să facă sex cu tine însă nu reușești să îi atingi sufletul.

Citește și:

piste false catre inima unui barbat

sursa foto: shutterstock/conrado

2. Calea simțurilor - trupul

Multă vreme am crezut și eu, ca multe alte femei, că sexul poate fi calea către inima unui bărbat. Lucrurile nu stau deloc așa. Bărbații funcționează diferit de femei chiar dacă și ei își doresc o conexiune sufletească profundă. In timp ce pentru a femeie a face sex cu un bărbat creează o conexiune emoțională puternică cu acesta, un bărbat nu se simte neapărat conectat emoțional cu o femeie cu care face sex. Acesta este doar un pic aspect dintr-un tablou mai cuprinzător. Atunci când încerci să ajungi la inima unui bărbat prin sex, există șanse mari să te alegi doar cu un partener de sex și atât.

3. Calea spirituală - valorile

Ți s-a întâmplat să crezi că ai foarte multe în comun cu bărbat și să constați că acesta își alege ca parteneră o femeie cu care, aparent, nu are nici în clin, nici în mânecă? Credem că dacă îi arătăm unui bărbat că împărtășim aceleași valori de viață, avem credințe și pasiuni comune, acesta se va îndrăgosti de noi. Insă, de multe ori, sfârșim prin a ne face un foart bun prieten.

Citește și:

Conexiunea reală într-un bărbat și o femeie se face la nivel de inimă. Atunci când avem curajul să ne dezbrăcăm de măști, să fim autentice, să ne înțelegem și să ne integră emoțiile, și pășim pe calea inimii reușim să atragem o relație de durată cu bărbatul potrivit.

sursa foto front page: shutterstock/by oneinchpunch

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.