Setari Cookie-uri

Fă-ți plinul de bucurie și iubire înainte de Crăciun

Cel mai frumos cadou pe care îl poți face de Crăciun este prezența ta plină de iubire și bucurie. Insă pentru asta este nevoie ca tu să le simți în tine.

Numărul oamenilor care aleg experiențele și trăirile în detrimentul obiectelor este din ce în ce mai mare. Dacă în anii trecuți te-ai călcat în picioare pentru o jucărie, ca în filmul cu Arnold Schawarzenngger sau ai ținut-o într-o alergătură între casă, job, petreceri de firmă și nici nu ai avut timp să ajungi la coafor, anul acesta schimbă macazul. Fă-ți plinul de iubire și bucurie înainte de Crăciun pentru a le putea oferi celor dragi iubire și bucurie. Iată cum.

1. Intră în spiritul Crăciunului. Uită de cadouri, cumpărături, petrecerea corporate. Ascultă muzică de sezon (ideal fără reclame). Alocă-ți măcar zece minute zilnic, dimineața sau seara, pentru a te conecta cu tine și cu energiile acestei perioade a anului. Fă-ți ție câte o mică bucurie zilnic.

Citește și:

2. Hrănește-ți sufletul. Petrece timp afară, în natură. Chiar și câteva minute într-un parc ajută. Recitește poveștile copilăriei înainte de culcare. Meditează. Conectează-te cu persoane dragi sau cu persoane pe care le admiri. Lasă-ți imaginația să zboare și notează-ți de mână într-un carnețel toate ideile minunate care îți vin în minte. Cultivă-ți energia feminină prin dans, alimente, culorile pe care le poți.

3. Ai grijă te trupul tău. Nu te opri din a face mișcare sau a merge la sală doar pentru că ai un program aglomerat. Rezervă-ți timp pentru saună și masaj, pentru a avea grijă de frumusețea și strălucirea ta.

4. Prioritează. Se spune că este mai rău să faci ceva împotriva voinței tale, de dragul cuiva, decât să nu îl faci Sau dacă alegi să faci ceva, găsește un detaliu care te face să îți schimbi perspectiva și să găsești plăcere în acțiunea respectivă. Ai multe de făcut în această perioadă și pentru că tu permiți asta. Prin urmare, ai o discuție sinceră cu tine și decide ce anume este important. Care lucruri le faci din obligație sau de gura lumii (a familiei) și pe care le faci pentru că îți dorești cu adevărat?

Citește și:

Cel mai frumos cadou pe care îl poți face de Crăciun este prezența ta plină de iubire și bucurie. Insă pentru asta este nevoie ca tu să le simți în tine.

Photo by Dmytro Voinalovych vis Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.