Setari Cookie-uri

Cinci lucruri pe care să le iei în considerare înainte de a-ți urma inima

Lucrurile pe care le iubești, pasiunile tale, scopul tău, oamenii cu care te înțelegi, toate aceste lucruri sunt frânturi ale versiunii tale de paradis.

Urmează-ți inima! Acesta este unul dintre cel mai des auzite sfaturi în ultimii ani. Dar ce înseamnă, de fapt, asta? Să țipi atunci când vrei să țipi? Să îți dai demisia fără să ai o plasă de siguranță? Sau, pur și simplu, să fii tu?

Fiecare dintre noi poate crea ceva, o versiune proprie a paradisului pe care o putem aduce în lume. Indiferent în ce punct al vieții te afli, simți cu ar arăta realitatea ta ideală. Ceea ce iubești rezonează cu vibrația acestei realități ideale pe care chiar o poți crea.

Lucrurile pe care le iubești, pasiunile tale, scopul tău, oamenii cu care te înțelegi, toate aceste lucruri sunt frânturi ale versiunii tale de paradis.

Să îți urmezi inima înseamnă pur și simplu să pășești în această realitate ideală. Cu cât îi aloci mai mult timp și energie, cu atât mai evident o manifești în lume. Călătoria nu este neapărat ușoară. Iată cinci lucruri pe care să le iei în considerare înainte de a-ți urma inima:

Citește și:

1. Începutul va fi foarte bun

Atunci când decizi să îți urmezi inima, va părea că Universul te susține. Oportunitățile și semnele vor fi acolo pentru a vă ghida.

2. Vor fi vremuri grele.

Cu toate acestea, pe măsură ce înaintezi este posibil ca lucrurile să devină dificile. În anumite momente, vei crede că este imposibil să obții ceea ce dorești. Nu renunța.

Citește și:

3. Va veni un moment în care te vei simți apatică

În anumite momente, te veți simți complet pierdută. Vei fi confuză, fără să știi ce vrei de fapt, pe ce cale să o apuci

4. Va fi o clipă când vei fi singură

În anumite momente vei simți că nimeni altcineva nu crede în viziunea inimii tale sau în tine. Te vei simți singură, te vei îndoi de tine și de decizia ta de a-ți urma inima.

5. Recompensa va fi mai mare decât te-ai așteptat

Dacă nu te vei opri din drum, vei obține o recompensă mult mai mare decât ți-ai imaginat. Doar făcând ceea ce iubești poți crea o realitate care conține vibrația înală a ceea ce iubești.

Featured foto by soft_light via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.