Setari Cookie-uri

Patru întrebări care te vor ajuta să găsești iubirea

Dacă nu am iubi, nu am fi. Fără iubire viața noastră este rece și săracă. De aceea o căutăm cu atât disperare, fără a știi exact ce este. De aceea, îți propun să îți pui patru întrebări care te vor ajuta să o găsești mai ușor.

1. Ce este iubirea? Cum poți știi sigur că iubești pe cineva dacă nu știi tu, pe propria piele și cu propriile cuvinte, ce este iubirea. Iubirea este unul din acele lucruri care nu se învață la școală și nici din cărți. Se descoperă trăind. Tu cum ai trăit iubirea până acum? Ce gust are? Are un miros anume? Ce cuvinte folosește? Răspunde-ți la aceste întrebări și vei fi surprinsă de cât poate cuprinde inima ta.

2. Care este cel mai important profesor de iubire din viața mea de până acum? Desigur, iubirea nu este o materie care se învață la școală. Dar dacă ne gândim că fiecare persoană cu care venim în contact ne este profesor, trebuie să fi întâlnit până acum măcar unul.

Citește și:

Poate fi vorba despre orice persoană, poate chiar un străin, care ți-a arătat iubire într-un moment neașteptat, care te-a făcut să înțelegi semnificația acestui cuvânt. Sau, din contră, poate fi vorba de o persoană care ți-a apăsat atât de tare butoanele încât ți-a spart carapacea și te -a ajutat să descoperi rezervorul imens de iubire care se află ascuns în adâncul inimii tale.

Indiferent dacă este vorba de primul sau de a-l doilea caz, persoana respectivă merită întreaga ta recunoștință și iubire.

3. Care este cea mai mare dovadă de iubire pe care am arătat-o cuiva? Punându-ți această întrebare, te vei cunoaște mai bine și vei afla cât de deschisă îți este inima. Vei putea să vezi cum te comporți atunci când acționezi din iubire în comparațiee cu acțiunile tale generate de diverse frici. Te vei reconecta cu energia iubirii pe care ai simțit-o în acel moment și o vei putea readuce în prezent, înapoi în viața ta.

Citește și:

4. Care este cea mai mare dovadă de iubire pe care am primit-o? Punându-ți această întrebare vei afla ce pot face ceilalți din iubire. Și poți descoperi că uneori persoana căreia îi acorzi puțină atenție îți oferă, de fapt, cel mai mult.

Featured foto by pink panda via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.