Setari Cookie-uri

6 Semne magice de la Univers că ți-ai găsit partenerul de viață

Inima știe. Sufletul știe. Corpul știe. Mintea știe. Fiecare celulă a corpului tău știe. 

Iată câteva semne că ți-ai întâlnit partenerul de viață:

1. Simți o legătură cu el pe care nu ai mai avut-o niciodată înainte

Este că și cum ai simți o legătură cu altă lume. Te simți de parcă ți-ai fi cunoscut dragostea în viețile anterioare. Când nu vorbești cu el, tăcerea este confortabilă, liniștitoare, magică chiar. Totul face sens acum și parcă piesele puzzle-ului au început în cele din urmă să se aranjeze la locul lor. Este natural și incredibil de simplu.

2. Vorbiți aceeași limbă

Și aici nu mă refer la naționalitate, ci la modul în care comunicați - sunteți pe aceeași lungime de undă, vă înțelegeți reciproc emoțiile și sentimentele. În sfârșit te simți auzită și înțeleasă.

Partenerul de cuplu va face din tine o prioritate de fiecare dată. Te va pune pe primul plan, va avea grijă de tine, te va respecta și te va iubi necondiționat. Nu vei alerga după el, nu vei juca jocuri, nu vei avea niciodată niciun dubiu cu privire la ce simte pentru tine.

Citește și:

3. Simți că provocările cu care vă confruntați vă fac mai puternici că parteneri

Nu îți mai este frică de momentele dificile. Simți că orice obstacol pe care îl întâmpinați în calea voastră va apropie și mai mult, vă ajută să vă redescoperiți, să vă înțelegeți, să vă iubiți și mai tare. Întâmpinați cu ușurință provocările și vă completați frumos astfel încât să treceți peste ele mai puternici ca niciodată.

4. Te simți împăcată cu tine

În sfârșit simți că ești acolo unde trebuie să fii. Nu mai alergi după bărbații greșiți. Te simți împăcată cu tine însăți și liniștită. Accepți tot ce s-a întâmplat în trecut, închizi odată pentru totdeauna acel capitol dureros, păstrezi doar amintirile frumoase și lecțiile de viață importante și mergi mai departe cu viața ta (mai încrezătoare ca niciodată că totul va fi bine).

Citește și:

5. Începi să îl visezi tot mai mult

Ascultă visele, ele sunt un semn pe care Universul încearcă să ți-l transmită că ți-ai întâlnit sufletul pereche. Subconștientul tău vrea să te ajute să fii mai atentă și să acorzi atenție acestei persoane care stă în fața ta.

6. Vezi semne repetitive în mod constant

Semnele vin adesea în mod repetitiv din surse neașteptate - apar brusc și aleatoriu. De exemplu, este posibil să auzi aceeași melodie de mai multe ori pe parcursul zilei în diferite locuri. Sau s-ar putea să primești vești cu privire la cupluri care se logodesc sau chiar își găsesc dragostea adevărată. Alege să fii atentă la aceste semne, Universul încearcă să îți spună ceva.

foto main: Iaroslava Daragan, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.