Setari Cookie-uri

Cum atragi iubirea în viața ta în această toamnă

Ajută-ți sufletul pereche să te găsească deblocându-i drumul către tine. 

Permite iubirii să pătrundă în viața ta. Scapă de obstacolele care stau în calea dragostei adevărate și deblochează drumul sufletului pereche către tine.

Suntem cu toții ființe energetice - ceea ce emitem prin gândurile și emoțiile noastre reprezintă modul în care manifestăm lucrurile în viața noastră - lucruri dorite sau nedorite, lucruri pozitive sau negative.

Fie că îți dai seama sau nu, viață ta este până în acest moment manifestarea ta. Legea atracției este baza întregii creații și funcționează în fiecare clipă din fiecare zi. Iată care sunt lucrurile pe care le poți face în următoarea perioadă pentru a atrage iubirea în viața ta:

1. Declară-ți iubirea în Univers și, cel mai important, ai încredere că sufletul tău pereche te va găsi

Citește și:

Zi de zi, clipă de clipă trebuie să îți spui și să crezi cu tot sufletul tău că ești demnă de iubire și că meriți ce este mai bun. Aceasta trebuie să se transforme într-o credință reală și să fie adânc înrădăcinată în mintea ta, în inima ta. Dacă știi că meriți o relație sănătoasă, matură, frumoasă, acesta va fi gândul tău dominant și îl vei trimite în Univers. Nu uita, limbajul Universului este reprezentat de vibrații, nu de cuvinte.

Gândurile și sentimentele noastre sunt energie - aceasta emite un semnal în Univers. Primim ceea ce trimitem. Frumosul atrage frumos. Urâtul atrage urât. Ce trimiți în Univers își va croi drum înapoi către tine. De aceea este important să crezi cu tot sufletul tău că ești demnă de iubire și că meriți ca sufletul pereche să te întâlnească.

Citește și:

2. Imaginează-ți viitorul chiar înainte de a merge la culcare

Cunoști acea stare în care ești seara în pat pe jumătate adormită? Acesta este momentul în care mintea subconștientă este ca un burete, gata să absoarbă orice îi spui drept adevăr.

Subconștientul nostru stăpânește peste 90% din viață noastră și nu poate face distincția între imaginație și realitate așa că, decât să te stresezi cu privire la evenimentele de mâine și să îți faci griji pentru ce este posibil să se întâmple, poți repeta în tăcere afirmații pozitive sau mantre. Când faci asta, hrănești subconștientul cu lucruri pe care ți le dorești în viața ta.

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.