Setari Cookie-uri

Mesaje frumoase: 20 de moduri in care poti binedispune pe cineva

Cateva mesaje frumoase este posibil sa te inspire spre a face ziua unei persoanje dragi mai buna, mai luminoasa. Trimite-i un mesaj sau o poza cu un mesaj frumos si lasa cuvintele acelea sa ii aduca zambetul pe buze!

Mesaje frumoase

N-am crezut niciodata ca vei fi atat de important/importanta pentru mine. Iti multumesc ca ma ajuti si ca imi asculti planurile sau supararile! Esti cea mai buna persoana din viata mea si am sa incerc mereu sa ma revansez pentru toata bunatatea pe care mi-ai oferit-o!

Cat de des te poti gandi la un om? Presupun ca aproape tot timpul deoarece asa ma gandesc eu la tine! Esti mereu in gandurile si in inima mea, iar daca ar fi sa pot da timpul inapoi, l-as da numai ca sa te pot cunoaste mai devreme.

Tu esti ingerul meu pazitor, singurul om care ma ghideaza prin aceasta bezna ce se arata viitorul. Ma ajuti sa trec peste frica, peste noptile cele mai crunte si prin zambetul tau me trezesti mereu la viata! Te iubesc!

La multi ani, draga mea/dragul meu! Stiu ca esti o persoana timida si modesta, stiu cata generozitate se ascunde in acel suflet si cata dorinta de a face bine, asa ca vreau acum, de ziua ta, sa iti multumesc pentru toate eforturile pe care le-ai depus pentru mine. Esti, cu siguranta, o persoana de mare calitate si un om ce merita ca lumea sa il tina minte!

Citește și:

Prima data cand te-am vazut, am crezut ca vii din alta lume! Pana in ziua de astazi te privesc si ma gandesc cat sunt de norocos/norocoasa sa te am alaturi, sa te pot tine de mana. Esti totul pentru mine, ingerul meu si cea/cel care intotdeauna stie cum sa ma faca sa rad. Te iubesc!

Te iubesc mai mult decat crezi si mai mult decat vei stii vreoadata. Vreau doar sa iti spun prin acest mesaj ca nu pot sa-mi imaginez viata fara tine si ca ii multumesc lui Dumnezeu noapte de noapte ca mi te-a adus in cale. Fericirea are chipul tau!

De ce crezi ca mereu te privesc si raman blocat/blocata? Pentru ca frumusetea ta depaseste limitele imaginatiei mele! Eleganta, educatie, zambetul tau minunat ma uimesc de fiecare data. Stiu ca acum treci prin momente dificile, insa crede-ma, lumea are nevoie de oameni ca tine!

Prietenul la nevoie se cunoaste, spune proverbul- Ei bine, eu mi-am dat seama ca esti un prieten/o prietena adevarat/adevarata chiar cand eram in cea mai rea perioada a vietii mele. Iti multumesc ca imi esti alaturi si nu uita ca prietenia noastra este mai presus de orice. Pentru nimic in lume n-as vrea sa te pierd!

Citește și:

Poze cu mesaje frumoase

mesaje frumoase

Mesaje frumoase

mesaje frumoase

Mesaje de bine

Iti scriu acest mesaj pentru a iti spune ca totul e bine si ca imi lipsesti enorm! Abia astept sa ma intorc acasa si sa te pot tine din nou in brate. Ai grija de tine!

Nu stiu cum ar fi decurs viata mea daca tu nu ai fi aparut! Iti sunt dator/datoare pentru atatea amintiri minunate, pentru fiecare sfat si pentru toate orele in care m-ai lasat pe mine sa fiu centrul atentiei cand stiai ca am nevoie. Te iubesc!

Neincrederea pe care o ai...Ea nu trebuie scapata de sub control. Vrem sa stii ca esti o persoana fantastica si ca toata aceasta neincredere este nefondata! Deschide ochii si priveste-te in oglinda, vezi ca esti de speciala, ce zambet radiant ai. Ai incredere in noi!

Nu stiu unde ne va purta viata, pe ce drumuri sau alei o vom lua, insa vreau sa stii ca nu mi-e teama atunci cand te tin de mana! Esti cel mai bun prieten al meu si singurul om care imi aduce soarele in inima. Te iubesc mai mult decat am crezut ca pot iubi!

Citește și:

Iti multumesc pentru cele mai frumoase zile din viata mea! Nu stiam ca poti trai asa, nu stiam cat de fericit poti fi. Tu mi-ai aratat cel mai puternic soare si cel mai curat cer!

Care erau sansele ca noi doi sa ne intalnim? Poate una la un milion, insa acea singura sansa ne-a schimbat vietile! Esti tot ce mi-am dorit vreodata, esti minunea pe care am asteptat-o atat de mult timp. Sunt cea mai fericita ca te am langa mine!

De ce nu ma crezi cand iti spun ca te iubesc? Toata inima mea te cere pe tine- nu pot nici macar inchide ochii noaptea daca nu te am alaturi. Scrie-mi!

M-am hotarat sa iti scriu acest mesaj pentru ca nu stiu cum altfel sa iti spun ca te iubesc! Vreau sa te vad si nu doar maine sau zilele viitoare, vreau sa te vad in toata zilele pentru tot restul vietii mele! Esti un inger pe care Dumnezeu l-a trimis!

Vizionare placuta


Cătălina este cel mai nou și tânăr redactor Kudika, acoperind zonele de Travel, Artă și Cultură. Cătălina este pasionată de teatru și cinematografie, de cinci ani este membru activ al...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.