Setari Cookie-uri

Top 3 cele mai romantice zodii. Partenerii lor sunt norocoși (și răsfățați)

Faci parte din acest top? Sau, și mai bine, partenerul tău de cuplu se numără printre aceste zodii? Citește pentru a află răspunsurile. 

Astrologia ne oferă multe informații despre personalitatea oamenilor. De dată această ne vom îndrepta atenția asupra celor mai romantice semne zodiacale. Un lucru important de ținut cont: sunt multe de luat în considerare atunci când vorbim despre iubire și cele mai romantice zodii (cum ar fi poziția lui Venus și a lui Marte), însă experțîi ne spun că acestea sunt cele mai romantice semne zodiacale din întregul horoscop european. Ești pregătită să descoperi despre ce zodii este vorba? Să începem!

1. Taur

Iubește un Taur... și te vei simți non stop cel mai norocos om din lume

În spatele măștilor dure și insensibile, un Taur visează întotdeauna la ce este mai frumos în această lume, în special în ceea ce privește viața sentimentală. Taurul este semnul zodiacal guvernat de Venus, planeta iubirii și a frumuseții, ceea ce înseamnă că este atras de toate lucrurile frumoase din viață (iar dragostea este în topul acestei liste).

Citește și:

Dacă ești într-o relație cu un Taur, atunci poți spune că Universul ține cu tine. Vei fi tot timpul răsfățată, surprinsă frumos cu nenumărate cadouri (de cele mai multe ori fără un motiv anume), ti se va spune cât ești de specială și vei fi tratată așa cum meriți. La urma urmei, niciun semn nu este mai senzual și mai atent decât un Taur.

2. Leu

Iubește un Leu... și viața ta va fi ca din povești

Spune-mi că ești Leu, iar eu îți voi spune că ești unul dintre cele mai romantice semne zodiacale.

Condus de Soare, Leul nu iubește nimic mai mult decât să iubească pe cineva cu patimă. Atunci când este într-o relație cu adevărat frumoasă, este cel mai fericit. Oferă energie bună și vibrații pozitive, inspiră pe cât de mult poate și susține necondiționat. De cele mai multe ori scoate tot ce este mai bun din partenerul de cuplu și îl ajută în călătoria de redescoperire; alături de un Leu devii cea mai bună versiune a ta. De asemenea, te ajută să îți îmbrățișezi latura romantică.

Citește și:

Dacă ești într-o relație cu un Leu, atunci pregătește-te pentru manifestări frumoase de afecțiune cu care îi vei face geloși pe toți cei din jurul tău pentru dragostea exagerată pe care o primești.

3. Balanță

Iubește o Balanță... și nu vei mai avea nevoie de nimic altceva în viață

Balanțele sunt incredibil de romantice. Ele nu iubesc nimic mai mult decât procesul de la începutul relației: flirturi, curtare, fluturi în stomac, ieșit la întâlniri, trimis mesaje drăguțe. În momentul în care sunt implicate în jocul întâlnirilor, ele domină complet terenul și asta deoarece nimeni nu înțelege regulile jocului dragostei mai bine decât o Balanță.

Condus de Venus, acest semn zodiacal este romantic până la cer și înapoi atunci când simte că persoana cu care este are potențial să îi fie partener pe viață și face tot posibilul să îi arate cât de frumos poate fi viitorul alături de el.

Citește și:

foto main Ivanko80, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.