Setari Cookie-uri

Cine este misteriosul iubit al Andreei Antonescu? Artista va deveni mamă pentru a doua oară

Andreea Antonescu a luat pe toată lumea prin surprindere, asta după ce a făcut anunțul cu privire la sarcina sa. Vedeta este însărcinată și urmează să devină mamă pentru a doua oară. Deși își ține iubitul ascuns de ochii publicului, misteriosul bărbat este un cunoscut jurnalist din România.

Andreea Antonescu este în culmea fericirii, asta pentru că este însărcinată pentru a doua oară, iar în curând va deveni mamă. Vedeta și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram, postând o fotografie cu burtica de gravidă, dar și un mesaj emoționant, care a stârnit un val de reacții pozitive și felicitări din partea internauților, dar și din partea altor vedete autohtone.

Jumătatea din Andre a dezvăluit că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei, despre care, însă, nu a oferit prea multe detalii. Cu toate acestea, potrivit libertatea.ro, Andreea Antonescu se iubește cu jurnalistul Victor Vrînceanu de ceva timp, însă cei doi preferă să păstreze discreția cu privire la povestea lor de dragoste.

„A doua minune din viața mea!??Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de iubitul meu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Citește și:

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, a scris artista, pe pagina sa de socializare.

Încă din luna februarie, Andreea Antonescu a declarat în presă că iubește și este iubită, dar mai ales că își dorește să devină mamă din nou și să se căsătorească. Cum lucrurile au evoluat frumos, iată că dorința vedetei este pe cale să se îndeplinească în cel mai scurt timp.

„Din moment ce am rămas în această relație pot spune că da, îl iubesc. Este jurnalist, dar nu doresc să-i dau numele. Ne cunoșteam de mai mulți ani, am fost prieteni. Suntem împreună de trei luni. Da, îmi doresc să mă recăsătoresc și mai vreau un copil”, a declarat cântăreața, la acea vreme, pentru Playtech.

Citește și:

Totuși, artista nu i-a spus Sienei că este într-o relație cu Victor Vrînceanu, însă mama sa știe de relația în care este implicată.

„Mama îl cunoaște deja. L-a văzut și Sienna, dar nu i-am spus încă cine e”, a mai adăugat cântăreața, pentru sursa de mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.