Setari Cookie-uri

Nu îi mai căuta scuze. Dacă te-ar fi vrut, ți-ar fi făcut loc în viața lui.

Bărbatul care te iubește cu adevărat îți va arăta în fiecare zi cât ești de importantă pentru el

Unul dintre lucrurile pe care femeile îl fac foarte bine este să le găsească scuze bărbaților din viețile lor. Din prea multă iubire, se întâmplă uneori să nu vezi lucrurile evidente din fața ta. Dacă și ție ți s-a întâmplat acest lucru, atunci acest articol este pentru tine.

Ți s-a întâmpla să îți pui sufletul pe tavă, să te deschizi, să îți dai voie să fii vulnerabilă și la schimbi să primești doar frimituri?

Ți s-a întâmplat să pui pe cineva pe primul plan în viața ta, iar la schimb să primești o simulare de afecțiune dată cu porția?

Ți s-a întâmplat să ți se promită, să faci planuri, să ți se dea speranțe ca mai apoi să ți se tragă preșul de sub picioare deși tu ți-ai onorat întotdeauna promisiunile?

Citește și:

Dacă ai răspuns la toate aceste întrebări cu DA, atunci e posibil să fii îndrăgostită de un bărbat indisponibil emoțional, care nu te vrea cu adevărat, ci doar atunci când, cum și dacă are chef.

Motivele pentru care treci printr-o astfel de experiență sunt diverse și, așa cum spuneam, ne pricepem foarte bine să le găsim scuze oamenilor care se poartă așa cu noi.

Sigur, e obosit. Are multe pe cap. E trist. E îngândurat. Are mult de muncă sau de învățat.

Atunci când îi găsești astfel de scuze, vreau să privești în interior și să te gândești la tine. Și tu ești obosită. Și tu ai multe pe cap. Și tu ai momente când ești tristă, îngândurată sau obosită. Cu toate acestea, la primul semn pe care l-ai primit de la el, cel de care ești îndrăgostită, ai lăsat totul baltă și ai făcut tot ce a fost omenește posibil pentru a-i fi alături. El când a făcut ultima dată acest lucru pentru tine?

Citește și:

Dragostea este un drum pe care oamenii trebuie să se întâlnească la mijloc. Atunci când doar unul oferă, iar celălalt doar primește, nu se mai numește iubire. Sigur, poate fi afecțiune, poate fi atașament, dar nu este iubire.

Iar tu meriți pe cineva care să răspundă eforturilor tale cu aceeași măsură. Meriți pe cineva care să facă din tine și din iubirea ta o prioritate. Meriți pe cineva care te ia în brațe și te sărută pe frunte atunci când ești vulneabilă. Meriți pe cineva pe care știi că te poți baza atunci când ajungi la capătul puterilor pentru că știi că tu ai merge până la capătul lumii pentru omul iubit.

Bărbatul care îți oferă toate aceste lucruri doar cu picătura nu te merită în viața lui, oricât de mult îl iubești. Acest bărbat nu te prețuiește. Nu îi mai căuta scuze. Aceasta este cea mai dureroasă lecție pe care trebuie să o învețe inima ta și cu cât o înveți mai repede, cu atât vei face loc în viața ta pentru iubire, ACEA iubire adevărată pe care o căutăm toți.

Citește și:

Valery Rybakow / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.