Setari Cookie-uri

5 Moduri subtile care îți arată că l-ai găsit pe cel de care sufletul tău are nevoie

El este alesul inimii tale. Alături de el vei merge mână de mână pe acest drum al vieții. 

Uneori dragostea adevărată vine în viața ta și te ia pe nepregătite. Îți colorează cerul în cele mai frumoase nuanțe și, puțin câte puțin, te schimbă și te ajută să devii cea mai bună versiune a ta... iar, într-o zi, îți vei da seama că viața ta s-a schimbat complet. Pentru că, de data aceasta, totul este diferit.

Iată care sunt acele semne subtile, dar importante, care îți arată că în sfârșit l-ai găsit pe cel de care sufletul tău are nevoie:

1. În viața ta este liniște

Nu îți mai faci griji absolut deloc. Când te gândești la relațiile din trecut, la cele care nu au funcționat, îți dai seama cât de agitată și de stresată erai. Câte griji îți făceai... Acum, în viața ta este o liniște incredibilă. Iar totul pare atât de ușor, de natural și de simplu.

Citește și:

2. Puteți sta în liniște și să vă simțiți confortabil unul cu celălalt

Chiar dacă sunteți în aceeași casă, faceți lucruri diferite și nu vorbiți unul cu celălalt. Poate că unul gătește și celălalt împăturește haine. Sau unul se uită la un film și celălalt citește o carte. Tăcerea este frumoasă pentru că două persoane își văd de treburile proprii suficient de aproape una de cealaltă încât să simtă în continuare dragostea care le unește.

3. Stilurile voastre de comunicare se potrivesc în momentele dificile

Sunteți amândoi în această echipă, nu luptați niciodată unul împotriva altuia. Chiar dacă nu veți fi mereu pe aceeași lungime de undă, veți fi dispuși să ascultați, să acceptați părerile diferite pe care le aveți și să faceți compromisuri astfel încât să vă rezolvați problemele.

Citește și:

4. Nu te-ai simțit niciodată atât de relaxată

Acum, privind în trecut, îți dai seama cât de nepotrivite au fost celelalte relații pentru tine. Nu știai cât de inconfortabilă erai cu adevărat până când ai întâlnit această persoană.

5. Simți că este în regulă să fii tu însăți

Nu trebuie să te prefaci că ești ceva ce nu ești. Poți fi tu așa cum ești cu adevărat atunci când ești doar tu cu tine - dezordonată, confuză, sensibilă, uneori într-o stare contradictorie. Indiferent de situație, știi că ești iubită și vei fi în continuare.

foto main unsplash

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.