Setari Cookie-uri

Urari de Mos Nicolae: Nu stii ce sa le scrii rudelor sau prietenilor? Iata cele mai frumoase mesaje si felicitari!

Urarile de Mos Nicolae sau de Sfantul Nicolae n-au fost niciodata mai simple de trimis! Iti sarim in ajutor pentru ca una dintre sarbatorile preferate ale copiilor, dar si adultilor este foarte aproape. Am pregatit mesaje frumoase pentru cei dragi, felicitari pe care le poti folosi pentru a face urarea ta putin mai speciala, dar si cateva cuvinte pentru cei care poarta numele Nicolae, Nicoleta sau altele.

Urari de Mos Nicolae

Sper ca Moș Nicolae să-ți umple ghetuțele cu tot ceea ce ți-ai dorit- Numai bine și multă iubire în suflet! O zi minunată de iarnă!

Moș Nicolae sper că v-a vizitat căminul și vi l-a bucurat cu cele mai dulci cadouri! Vă urez lumină și bunătatea să vă înconjoare!

Cu ocazia Sântului Nicolae vă doresc să aveți parte de un Moș Nicolae generos și momente pline de bucurie cu cei dragi!

Bucuria lumii toată,

Zi de zi-n ușă să-ți bată,

Bunul Moș Nicolae s-aducă

Ce-i mai frumos la el în pungă!

Cele mai frumoase daruri, cei mai sinceri prieteni și cele mai splendide realizări în viață îți doresc! Sper ca Moș Nicolae să ți le aducă pe toate! O zi de iarnă frumoasă!

Această tradiție sper că a trezit în tine amintirea dulce a copilăriei! O zi superbă de Moș Nicolae îți doresc!

Citește și:

A venit Moș Nicolae cu dulciurile cele mai bune și cadourile cele mai frumoase? Adaug și eu această urare la bucuria ta și îți transmit numai gânduri bune!

Crede în ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiție care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tău încă de la primul Moș Nicolae. Doamne ajută la cât mai multă fericire în casele noastre!

Astăzi trebuie să te bucuri ca un copil, iar Moș Nicolae te va ajuta să treci peste greutățile vietii! O zi minunată îți doresc!

Felicitari de Mos Nicolae

urari de mos nicolae

urari de mos nicolae

urari de mos Nicolae urari de mos nicolae

Urari de Sfantul Nicolae

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani înfloritori! Te îmbrățișez cu mare drag!

La mulți ani de ziua numelui, draga mea/dragul meu! Fie ca Sfântul Nicolae să te ajute mereu și să te păzească!

Citește și:

De ziua ta onomastică îți doresc liniște în suflet și în viață, numai succes și o zi fantastică. Te imbrățișăm cu toții cu mult drag! La mulți ani!

La mulți ani de Sfântul Nicolae! Sper că ai o zi minunată alături de famile și cei apropiați!

Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani. La mulți ani!

Îți doresc ca de Sfântul Nicolae să ți se împlinească toate dorințele și până la finalul acestui an să simți împlinirea la care visezi. Te îmbrățișez! La mulți ani!

Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe alte aducătoare de bucurii.

Îți urez numai belșug și sănătate de ziua ta de nume, dragul meu/draga mea! La mulți ani bucuroși de Sfântul Nicolae!

Citește și:

Acest nume pe care îl porți e o comoară ce trebuie prețuită! La mulți ani minunati de Sfântul Nicolae, ani plini de veselie și noroc!

urari de mos craciun

Vizionare placuta


Cătălina este cel mai nou și tânăr redactor Kudika, acoperind zonele de Travel, Artă și Cultură. Cătălina este pasionată de teatru și cinematografie, de cinci ani este membru activ al...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.