Setari Cookie-uri

5 Modalități romantice de a petrece seara de Revelion în cuplu

Fiecare dintre noi își dorește o seară de Revelion care să corespundă nevoilor sale actuale, dar care totodată să îi permită să țeasă amintiri frumoase alături de persoana iubită. Unii adoră petrecerile, alții își doresc să fie în sânul familiei, alții vor face noapte albă cu prietenii, pe când unele cupluri își pot dori o noapte de Revelion intimă, doar pentru ei doi. Vă propunem câteva idei de a petrece seara de Revelion într-un mod cât mai romantic.

Modalități romantice de a petrece seara de Revelion în cuplu

Revelion în doi: O cină specială

Poate sună cam banal, dar de câte ori pe an reușiți să aveți o cină cu adevărat specială, doar voi doi? Poate alegeți să pregătiți această cină acasă, cu preparate alese, sau pur și simplu aveți un loc de suflet unde vreți să mergeți. Poate fi un spațiu cu o priveliște superbă, poate un local în preajma locului unde v-ați cunoscut.

În lumea modernă, când zilele trec contracronometru, momentele de conexiune unul cu celălalt devin o raritate și puteți crea un astfel de moment cu adevărat special.

Puteți face și această alegere de cină romantică, intimă, atunci când aveți un anunț important de comunicat. Poate un răspuns pozitiv pentru un job măreț în următorul an, poate o cerere în căsătorie.

Citește și:

Revelion în doi: O excursie în doi

Sau alături de câțiva prieteni adevărați. O excursie de Revelion și petrecerea nopții dintre ani în locuri noi revigorează adesea energia cuplului și creează experiențe noi și momente frumoase, de neuitat.

Cu toții ne amintim magia unor locuri în care ne-am simțit bine, ne-am simțit fericit. Puteți organiza o miniexcursie în seara de Revelion, mai ales dacă vă numărați printre cuplurile pe care rutina le acaparează des.

revelion romantic in cuplu Foto: Shift Drive/ shutterstock.com

Revelion în doi: Seară de jocuri

Iar când spunem jocuri, ne referim la o colecție atent selectată care să răspundă nevoilor cuplului.

De exemplu pot fi jocuri de confesiuni: 3 minciuni de peste an, 3 adevăruri, 1 secret, poate să revizuiți ce schimbări bune s-au făcut în cuplu, poate un joc de complimentare, ori chiar jocuri de societate care vă ajută să va conectați.

Citește și:

Alții se pot gândi la jocuri mai deocheate, ori chiar jocuri ditractive, dacă vorbim despre cuplurile care au copii.

Revelion în doi: Mergeți la un concert

Poate vă întrebați ce este romantic în asta, dar iată: voi doi în mojlocul necunoscuților, distracție împreună, sentimentul de libertate pe care îl savurați în doi, senzația de tinerețe și nonconformism. Da, este romantic să petreceți o seară tinerească, nebună și liberă, în care să va descătușați energia și gândurile.

Revelion în doi: O seară la restaurant

Poate vă era dor să îmbrăcăți cele mai elegante ținute din șifonier și să vă bucurați de o seară cu adevărat specială. Alegeți un restaurant select, cu atmosferă romantică și intimă, unde să simțiți că vă conectați unul cu celălalt, că savurați momentul, dar și delicatesele servite. Aceste ieșiri amintesc de perioada de început a cuplului, când încă vă cunoșteați unul pe celălalt și vă întâlneați în localuri unde să vă puteți exprima iubirea, emoțiile.

Citește și:

Foto articol: 9MOT/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.