Setari Cookie-uri

5 Dovezi că iubitul tău te iubește cu adevărat

Prea puțini dintre noi își întâlnesc iubirea adevărată din prima încercare. Cei mai mulți însă învățăm să ne cunoaștem și descoperim cine suntem cu fiecare iubire nouă ce se naște, dar și cu fiecare apus al dragostei. Dar ce înseamnă suflet pereche sau dragostea vieții? Nu putem pune lanțuri de siguranță unei iubiri, nici măcar după jurămintele căsătoriei, dar sunt unele semne care ne arată că ne aflăm în relația potrivită pentru noi și că partenerul de viață ne iubește cu adevărat.

5 Dovezi că iubitul tău este dragostea vieții tale

Chiar și când nu are timp, își face timp pentru tine

Chiar și în cele mai ocupate perioade ale lui, chiar și când îi este rău sau pur și simplu abia are energie să facă ceva, totuși își face timp pentru tine.

Își face timp să te asculte, să te țină de mâna, să te privească, să luați masa împreună. Iar dacă este la distanță, își face timp să îți trimită un compliment, un mesaj de dor, un video call, poate chiar și pentru un cadou la distanță.

Aceste gesturi, pe cât de mici par, pe atât de prețioase sunt. Ele demonstrează că faci parte din viața lui și că ocupi un loc important pentru el.

Îți recomandăm să citești pe aceeași temă:

Își arată vulnerabilitățile în fața ta

Fiecare dintre noi avem vulnerabilitățile noastre. Acele zone sensibile ale sufletului nostru, poate chiar răni ale trecutului care au rămas plapânde și sângerează ușor.

Citește și:

Atunci când iubitul tău renunță la masca de bărbat puternic și își arată vulnerabilitățile în fața ta sau îndrăznește chiar să plângă atunci când simte că unele suferințe sau pierderi dragi îl doboară, cu siguranță ține la tine și are încredere în relația voastră, se simte în siguranță și știe că îl vei respecta și nu îl vei expune într-un mod negativ.

Este activ în constructai relației

Chiar dacă relațiile amoroase au nevoie de atracție pentru a începe, ei bine aceasta se va stinge cu timpul, odată ce curiozitatea dintre cei doi este hrănită și fiecare află tot mai multe unul despre celălalt.

Apoi relația nu mai merge de la sine, motorul iubirii are nevoie de combustibil. Acest combustibil este dat de fiecare partener, de modul în care participă la menținerea flăcării pasiunii, de modul în care construiește relația.

Citește și:

Dacă iubitul tău are sentimente reale și sănătoase față de tine, va „munci” la menținerea și dezvoltarea relației. Îl vei vedea că se implică activ în rezolvarea problemelor de cuplu, are și el planurile sale de viitor pe care le împarte cu tine și nu așteaptă doar inițiativa ta. Vei simți că sunteți doi care trageți la aceeași căruță.

iubirea vietii Foto: Valery Rybakow/ shutterstock.com

Se simte mândru alături de tine

Nu se sfiește să te prezinte tuturor, să te invite la o petrecere deschisă la muncă, să ieșiți des în oraș, la cină, teatru, film etc. Pare că îi place să petreacă timpul cu tine și să te simtă alături, să te țină la brațul său.

Comportamentul său este plin de respect față de tine

Și nu ne referim doar la acel respect formal care vizează salutul sau un „mulțumesc” când e nevoie. Ci pur și simplu îți are grijă, de la lucruri mici cum ar fi căratul sacoșelor de cumpărături și deschiderea ușii, până la modul în care își păstreaz acalmul și nu arunc cu jigniri sau cuvinte care dor atunci când vă certați.

Citește și:

Știe să te complimenteze și simți că o face din suflet, îl surpinzi privindu-te cu pasiune, te îmbrățișează când ești stresată și așa mai departe. Acele gesturi mici care fac diferența într-o relație, așa cum finisajele unui artist dă viață operei.

Sursa foto articol: EpicStockMedia/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.