Setari Cookie-uri

5 Lucruri la care sa nu renunti niciodata pentru o relatie de iubire

Nu pune singurele chei ale cresterii si fericirii tale in buzunarul altcuiva. Relatiile nu sunt despre autoritate si supunere; ele sunt acorduri de dragoste si respect. In iubire trebuie sa existe compromis si spatiu pentru a face ceea ece este bine pentru tine. 

Nu este nimic gresit in a fi singura. Din contra, sa fii singura inseamna ca esti suficient de puternica pentru a nu mai pierde timp cu in relatiile gresite. Sa fii singura inseamna ca stii ce iti doresti de la un barbat. Sa fii singura inseamna ca stii sa te bucuri de singuratate pana cand iti vei intalni sufletul pereche.

Relatiile nesanatoase restrictioneaza inima si afecteaza sufletul, in timp ce relatile sanatoase aduc libertate si viata existentei noastre. Este important sa cunoastem (si sa ne amintim) diferenta. Este important sa stim la ce nu ar trebui sa renuntam niciodata pentru o relatie.

Iata care sunt lucrurile la care sa nu renunti niciodata pentru o relatie de iubire:

1. Sa nu renunti niciodata la stilul tau imperfect

Nu este greu sa gasesti pe cineva care sa iti spuna ca te iubeste; este greu sa gasesti pe cineva care sa simta asta cu adevarat. Insa, in cele din urma, vei gasi acest suflet, asa ca nu te grabi in dragoste si nu te multumi cu mai putin decat meriti. Gaseste pe cineva caruia sa nu ii fie frica sa recunoasca ca ii lipsesti; cineva care stie ca nu esti perfecta, insa te apreciaza asa cum esti. Gaseste pe cineva care sa iti ofere inima fara sa astepte nimic la schimb.

Citește și:

Iti recomandam sa citesti si:

TOP 3 ZODII CE STIU SA LUPTE PENTRU IUBIREA LOR

DRAGA MEA, IN 2023 ALEGE-TE PE TINE! NU MAI PERMITE NIMANUI SA ITI DISTRUGA SUFLETUL

2. Sa nu renunti niciodata la dreptul de a decide pentru tine

Nu pune singurele chei ale cresterii si fericirii tale in buzunarul altcuiva. Relatiile nu sunt despre autoritate si supunere; ele sunt acorduri de dragoste si respect. In iubire trebuie sa existe compromis si spatiu pentru a face ceea ece este bine pentru tine.

3. Sa nu renunti niciodata la dorinta ta de a fi inteleasa

Nu exista nimic mai intim decat pur si simplu sa fii inteleasa si sa intelegi. Chiar si atunci cand exista dezacorduri, fiecare relatie sanatoasa contine aceasta intelegere tacita reciproca: un spatiu iubitor in care se asculta si se fac compromisuri. In care se asculta fara sa existe dorinta de aparare si se vorbeste fara sa existe suparare.

Citește și:

4. Sa nu renunti niciodata la libertatea de a iubi

Iubirea este forta creatoare a Universului. Este la fel de importanta pentru viata asa cum este oxigenul pentru respiratie. Asadar, deschide-ti inima si elibereaza dragostea. Iubeste oamenii. Iubeste experientele. Iubeste-te pe tine. Iubeste viata. Si renunta la cei care incearca sa te opreasca.

5. Sa nu renunti niciodata la bucuria ta

Nu lasa pe nimeni sau nici sa stea in calea bucuriei tale. Traieste o viata care sa te faca sa zambesti, sa iubesti, sa iti simti inima incarcata de fericire adevarata. Pentru ca nu vrei sa ajungi la final si sa realizezi ca anii tai au fost incarcati de munca, rate, facturi si promisiuni goale.

Citeste si:

MANTRA MAGICA A IUBIRII IN 2023 PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE

O SCRISOARE DE LA MINE CATRE SUFLETUL MEU DRAG

foto main Eva Gamayun, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.