Setari Cookie-uri

3 Semne că nu este doar un iubit, ci chiar sufletul pereche

Se spune că fiecare relație pe care o terminăm a avut ca scop să ne dezvolte pe amândoi, să lase un mesaj bun în viețile noastre, un exemplu pentru ceea ce ne face fericiți și ce nu. Cu fiecare relație care apune, produsul final al sculpturii dragostei este mai aproape și cu cât reușim să ne înțelegem mai bine pe noi înșine, să ne iubim și acceptăm, cu atât suntem mai aproape de echilibru, pregătiți să întâlnim sufletul pereche.

Dacă te întrebi unde te situiezi pe scara acestei transformări amoroase, dacă cel pe care îl ții de mâna este sau nu alesul vieții, îți propunem să observi unele semne, iar câteva dintre acestea le-am selectat mai jos.

Marii spirituali spun că fiecare dintre noi putem avea mai multe suflete pereche într-o viață, așadar dacă un suflet s-a pierdut, mai este loc pentru încă unul. Doar să nu renunți, să mergi mai departe, să ai încredere că va fi bine.

3 Semne că nu este doar un iubit, ci chiar sufletul pereche

Sufletele pereche pot comunica... fără să vorbească

Unii spun că își citesc gândurile, alții că se pot cunoaște atât de bine încât le este intuitiv să înțeleagă prin ce trece celălalt. Specialiștii susțin însă că este vorba despre profunzimea empatiei dintre cei doi.

Citește și:

Sufletele pereche se înțeleg fără cuvinte și se susțin unul pe celălalt într-un mod non-toxic, plin de afecțiune, de toleranță, de acceptare.

Iar această empatie nu se referă la faptul că nu au ce să mai cunoască unul despre celălalt, că s-ar instala rutina, că relația devine ternă. Înseamnă doar că se simt și că pot clădi o profundă încredere unul în celălalt.

Sufletele pereche au conexiuni spirituale

Persoanele cu o conexiune atât de puternică pot avea senzații ciudate, de parcă se cunosc deja, deși nu s-au mai văzut niciodată. Sau au senzația că s-au mai întâlnit, deși nu pot demonstra aceasta în niciun fel.

Pur și simplu simt că se cunosc, pentru că se potrivesc foarte bine și poate chiar au unele lucruri în comun.

Citește și:

Aceste senzații ciudate de a ști deja câte ceva despre celălalt apar frecvent atunci când două suflete pereche se întâlnesc.

Sufletele pereche știu să construiască relația

Aceste persoane adoră să petreacă timpul împreună, însă într-un mod constructiv. Tot timpul găsesc ceva interesant de făcut în doi, știu să zâmbească, să creeze un umor propriu, glume specifice relației, care le personalizează cuplu și le conferă aerul unicității.

Împreună se simt mai puternici, au mai mult curaj, explorează, construiesc, se bucură unul de celălalt, se caută unul pe celălalt și li se pare firesc să facă multe lucruri în doi.

Au mereu grijă ca celuilalt să îi fie bine și nu lasă lucrurile să curgă de la sine, astfel încât relația să devină o rutină. Cuplurile acestea au o efervescență aparte care pare să nu se stingă niciodată.

Citește și:

Trebuie să știți că nu toate relațiile pot începe astfel. Uneori sufletele pereche pot începe relația de cuplu după ani de prietenie în care nu și-au dat seama că se iubesc, că între ei este un soi de atracție pe care au ținut-o încuiată, ascunsă, nedezvoltată.

Acest adevăr apare doar atunci când au de traversat împreună o situație de criză, un obstacol major în viață sau când se confruntă cu riscul de a se despărți sau de a rupe relația. Abia atunci conștientizează cât de mult înseamnă unul pentru celălalt.

Sufletele pereche se pot întâlni în multe feluri, însă atunci când ne simțim liberi și fericiți în cuplu, acceptați și înțeleși emoțional, când știm că putem crește, că putem deschide aripile ca să zburăm departe, foarte probabil ne aflăm într-o astfel de relație.

Citește și:

Sursa foto: j.wootthisak/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.