Setari Cookie-uri

Bărbații înșală pentru distracție, femeile, pentru dragoste

Întotdeauna a existat un curent subtil, dar persistent în discursul social, care separă motivele infidelității la bărbați și femei.

Într-o poveste despre trădare și suferință, Ana și Alex sunt protagoniștii care ilustrează dureros această diviziune aparent naturală și inevitabilă.

Ana și Alex păreau să aibă o căsnicie perfectă. Se întâlniseră la facultate și legătura lor s-a înfiripat repede, transformându-se într-o iubire pasională și profundă. Împărtășeau vise comune, râsete și complicitate, dar, în spatele acestui tablou idilic, se ascundeau tensiuni și nesiguranțe pe care niciunul dintre ei nu le exprima deschis.

Într-o zi, Alex a început să petreacă mai mult timp la birou și mai puțin acasă. Îi spunea Anei că are nevoie de o evadare, de un moment de respiro din rutina zilnică. Dar în spatele acestei dorințe aparent inofensive se ascundea altceva: o căutare a entuziasmului și a adrenalinei pe care le simțea că lipseau din viața sa. Într-un moment de slăbiciune, Alex a cedat tentației și a început o aventură cu o colegă de muncă. Pentru el, aceasta nu era decât o distracție, o scurtă escapadă din monotonia cotidiană.

Citește și:

Citește continuarea pe confesiunileuneifeterele.ro

foto Prostock-studio/ Shutterstock


Kudika
2 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.