Setari Cookie-uri

Cele mai bune prietene ale femeilor nu sunt diamantele, ci minciunile

Ah, diamantele! Aceste mici bucăți de carbon cristalin, scoase la lumină din adâncurile pământului, tăiate cu măiestrie și lustruite până strălucesc precum stelele.

Ne-au fost vândute drept cele mai bune prietene ale femeilor, obiecte de dorință și simboluri ale eternității. Dar să nu ne lăsăm păcăliți de această campanie de marketing meticulos orchestrată. De fapt, cele mai bune prietene ale femeilor nu sunt diamantele, ci minciunile. Și aici nu vorbim despre acele minciuni inofensive, ci despre acele falsități necesare care fac viața mai suportabilă și, uneori, chiar plăcută.

Luați, de exemplu, minciuna cu „Nu, dragă, acea rochie nu te face să arăți grasă”. Aceasta este o minciună cu adevărat salvatoare de vieți. De ce? Pentru că adevărul, în acest caz, ar fi devastator. Un simplu „da” ar putea declanșa o criză existențială, urmată de o dietă drastică și de ore nesfârșite de cardio. O minciună bine plasată salvează stima de sine, previne conflictele și menține pacea în relație. E ca un plasture emoțional, aplicat strategic pentru a acoperi răni care nu trebuie expuse.

Citește și:

Citește continuarea pe confesiunileuneifeterele.ro


Kudika
31 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.