5 Coafuri superbe pentru mirese

5 Coafuri superbe pentru mirese
Kudika
19 Martie 2013

Mireasa fiind, va trebui sa ai una dintre cele mai reusite coafuri la acest eveniment. Pana in ziua cu pricina va trebui sa mergi la coafor, sa faci programare, sa faci proba cu machiajul si coafura - pe scurt, sa te asiguri ca totul va fi bine. Iar pana atunci va trebui sa ai cateva idei privind felul in care vrei sa fii aranjata - coafeza cu siguranta te va intreba acest lucru. Nu uita de voal, atunci cand iti alegi coafura.

Coafura eleganta pentru par lung

Ai nevoie de: pieptene, fixativ, cativa clestisori, cateva elastice si accesoriile finale (daca vrei sa te ornezi mai mult).

In videoclip, vei vedea fiecare pas pentru aceasta coafura: este destul de simplu, avand in vedere ca pasii se repeta. Nu uita sa finisezi continuu si sa folosesti doua oglinzi pentru a verifica aspectul in spate.

Cu siguranta ar fi mult mai usor sa rogi pe cineva sa te ajute, daca ti se pare un aranjament prea simplu pentru a merge la coafor. De asemenea, asigura-te ca fixezi foarte bine parul, in asa fel incat sa reziste pe tot parcursul zilei si al dansurilor.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri