Trei regiuni
Orasul este impartit in trei mari regiuni:

10 destinatii spectaculoase unde te poti bucura de o luna de miere ca in filme

Na`ama Bay: In acest golf cu plaje lungi a aparut primul hotel la inceputul anilor `80. Aceasta regiune este propice plimbarilo de dupa amiaza. Aici veti gasi multe magazine, restaurante, baruri si cafenelele "Sheesha". Ras Um Sid Cliff Aceasta este regiunea stancoasa care uneste Na`ama Bay de golful Sharm El Maya. Ras Um Sid este situat la aproximativ 5 minute de Sharm intr-o directie, iar in cealalta directie este Na`ama. Aceasta regiune este de asemenea cunoscuta pentru recifurile de corali si pentru faleza inalta cu multe hoteluri.

Sharm El Maya: Acesta este numele dat regiunii vechiului oras Sharm el Sheikh. Pitorescul golf este un port natural in care ancoreaza o multime de ambarcatiuni de mici dimensiuni. Frumoasele plaje de nisip sunt pline de palmieri, iar regiunea se bucura de hoteluri noi de 5* si de avantajul ca vechiul oras se afla la scurta distanta.

Sharm el Sheikh s-a dovedit a fi unul din cele mai potrivite destinatii in care turistii sa se poata bucura de soare, mare, nisip si ospitalitatea localnicilor. Este inconjurat de trei arii protejate: Parcul Protejat Natural Ras Mohammed, Parcul National Sf. Caterina si zona protejata Nabq. Speciile mediului acvatic sunt numeroase: 250 de recifuri de corali si 1000 de specii de pesti.

Temperaturile sunt favorabile turismului in orice sezon. In lunile de iarna (Noiembrie-Martie) temperatura variaza intre 15 si 35 grade celsius si pe parcursul lunilor de vara (Aprilie-Octombrie) variaza intre 20 si 45 de grade celsius. Temperatura Marii Rosii in aceasta regiune variaza intre 21 si 28 de grade celsius pe tot parcursul anului.

6 cele mai romantice destinații pentru luna de miere anul acesta
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: