Setari Cookie-uri

9 Motive pentru Luna de Miere la Roma

Roma este unul dintre cele mai fascinante orase ale lumii. Strazile sale minunate incarcate de atat de multa istorie au puterea de a ne face sa ne indragostim pe loc. Orasul cu istorie milenara este astazi, una dintre principalele destinatii turistice iar frumusetea sa provoaca doar sentimente in fata carora nu poti decat sa pui semne de exclamare.

Emotie la Colosseum

Emotie la Colosseum


La Roma, fiecare coltisor, fiecare straduta are o poveste si nu sunt doar vorbe, la Roma chiar poti retrai instoria lumii. Te coplesesc amintirile de secole incrustate in memoria pietrei si a marmurei si a frescelor din biserici, acest sentiment neputand fi descris in cuvinte. Doar lacrimi aparute din senin, la vederea Colosseumului si a Forumului Roman...

Orasul este impunator si foarte senzual in acelasi timp, aceasta sezualitate fiind probabil imprimata de sonoritatea italienescului “amore”.

Forfota turistilor care alearga de colo-colo curiosi si avizi sa cuprinda cat mai mult in cat mai putin timp, poate fi asemuita unei inimi care bate. Orasul traieste prin entuziasmul oamenilor care vin sa il vada. Roma este un oras muzeu.Vei simti asta daca vei merge sa il vizitezi.



Foto: Dave Hamster
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.