Setari Cookie-uri

O altfel de Luna de Miere: Cele mai frumoase oaze montane

Daca v-ati saturat de destinatiile clasice de vacanta si tot ce va doriti este un loc linistit, departe de griji, dar care sa intruneasca criteriul de loc exotic, puteti alege un resort intim din India. Iata cele mai retrase si spectaculoase cabane de munte din inima Indiei.

Glenburn Tea Estate, Bengal

Glenburn Tea Estate, Bengal


Iubitorii ceaiului vor fi cu adevarat fericiti in acest complex situat deasupra orasului Darjeeling, patria ceaiului indian. Fondat in 1859, complexul include opt apartamente construite in stil colonial, aflam de la YourMoney.ro.

Interiorul acestora este dominat de paturile cu baldachin, tesaturile brodate manual, cazile Victoriene si produsele de baie organice, toate pe baza de ceai verde de Darjeeling.

Vizitatorii pot parcurge un “traseu al ceaiului”, care dureaza o zi intreaga si in care se explica intreg procedeul fabricarii ceaiurilor, de la plantare, la culegere si uscare.

Pentru romantici, exista si optiunea petrecerii unei nopti la cabana din muntii Kanchenjunga, unde se organizeaza gratare in aer liber si focuri de tabara.

Pretul apartamentelor Glenburn incep de la 180 euro pe noapte, in camere duble, cu servicii all inclusive, potrivit site-ului oficial.

Sursa foto: www.glenburnteaestate.com
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.