Setari Cookie-uri

Pentru cei care tanjesc la o Luna de Miere iarna

Sase regiuni turistice din Austria au deja, parte de zapada, iar schiorii, de la incepatori, la avansati, pot incerca pistele Alpilor. Iata ce pachete turistice ofera cele sase regiuni si care sunt principalele atractii pentru iarna 2011-2012 din Zell am See Kaprun, Wiener Alpen, Mostviertel, Millstatter See, Bregenzerwald si Bodensee-Vorarlberg.

Millstatter See

Millstatter See


Zona turistica foarte populara printre vizitatorii din Germania, Polonia si Slovacia, potrivit lui Oliver Kremmer, reprezentantul Austria Incoming in Romania, lacul Millstatter si imprejurimile sunt situate in partea de sud a Austriei, in landul Karnten (Carinthia).

Un punct de atractie il reprezinta lacul Millstatter - bijuteria Carintiei - aflat in centrul partiilor de ski, la aproximativ 20 de minute de partii. Lacul este inconjurat de Parcul National Nockberge, Alpii Millstatt, Goldeck si masivul Mirnock.

Printre atractiile turistice din Millstatter See se numara muzeul-mina de granat - Granatium, castelul Sommeregg, muzeul Bonsailor - gradina in stil japonez sau castelul Porcia din Spittal. La Granatium, vizitatorii au posibilitatea sa-si extraga propriile pietre pretioase direct din masivul minei.

In jurul lacului Millstatt se afla un numar de 20 de partii de schi din Carintia, cum ar fi Bad Kleinkirchheim, Katschberg, Nassfeld, Gerlitzen Heiligenblut-Grossenglockner.

Ofertele pot ajunge la 205 euro/ persoana pentru 5 nopti in regim de demi-pensiune intr-un hotel de 3 stele, in regiunea Millstatter See, si care include ski pass, alte reduceri in regiune si gratuitate la ski pentru copiii sub 14 ani.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.