Setari Cookie-uri

(P) Lenjerie intima pentru mirese

Alegerea lenjeriei intime potrivite pentru noaptea nuntii este o parte esentiala din planurile de nunta a oricarei mirese. Este foarte important ca ea sa arate minunat, sa se simta sexy si frumoasa. Este un obicei ca domnisoarele de onoare sa ofere cadou viitoatei mirese pentru noaptea nuntii o lenjerie intima alba ce sugereaza puritatea. Un babydoll, un corset sau un set sexy sunt alegerile ideale.

Sa nu uitam de saptamana de miere unde lenjeria sexy are un rol foarte important. Pentru acest eveniment de dupa nunta putem alege o lenjerie neagra sau rosie in functie de gustul fiecareia. Stim foarte bine ca aceste doua culori esprima sexualitate. Din bagaje nu trebuie sa lipseasca un bodystocking, un corset cu portjartier sau un body sexy.

In magazinul online www.just4girls.ro miresele au o categorie speciala dedicata lor de unde pot alege lenjeria ideala pentru a crea o noapte a nuntii deosebita, romantica si fierbinte in acelasi timp.

Magnolie Corset – 119 lei
Un corset cu portjartier confectionat din voal si dantela foarte provocator creat special pentru femeile care sunt constiente de farmecul lor. Partea din spate si bretelele sunt ajustabile. Chilotul tanga este inclus.

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.