Setari Cookie-uri

Trend alert: Botinele de vara

Odata cu trecerea inghetului si a frigului ne-am despartit cu greu de cizmele lungi si botinele elegante, impingandu-le intr-un loc mai intunecat si uitat pentru a face loc vestitelor sandalute si dragalasilor papucei.

Odata cu trecerea inghetului si a frigului ne-am despartit cu greu de cizmele lungi si botinele elegante, impingandu-le intr-un loc mai intunecat si uitat pentru a face loc vestitelor sandalute si dragalasilor papucei.

“Fanele” infocate ale incaltamintei de iarna pot aduce “laude” designerilor internationali, care au adaugat si in acest sezon botinele si cizmele de vara in colectiile lor. Manechinele au purtat operele creatorilor pe podiumurile de pe catwalk, prezentand astfel ultimele tendinte in materie de incaltaminte.

Botine cu toc, talpa joasa sau platforma?

Inainte de a-ti cumpara botine asigura-te ca picioarele tale nu se vor sufoca in ele . Daca decizi sa le porti in timpul zilei, cand temperatura depaseste 35 de grade Celsius, iar asfaltul se topeste sub picioarele tale, ar trebui sa te gandesti daca incaltamintea este destul de comoda si de lejera.

Botinele cu toc ofera un plus de eleganta unei tinute, indiferent daca este una casual sau eleganta. Acest tip de incaltaminte poate fi purtat atat in timpul zilei, cat si seara la o terasa sau intr-un club.

Propunerea noastra: botine negre cu toc inalt de la Aldo, pret 599 lei.

Botinele cu talpa joasa
sunt perfecte pentru o lunga plimbare pe jos. Le poti purta oriunde cu exceptia plajei. Cu siguranta nu va fi confortabil pentru tine sa stai cu nisipul lipit de talpile picioarelor.


De curand au aparut si botinele de vara cu platforma. Acestea sunt perfecte pentru femeile cu picioare scurte.

Modele de botine

In magazine, botinele se gasesc in nuante si modele diversificate. Asadar, nu iti face probleme deoarece ai de unde sa alegi.

Propunerea noastra: botine peep toe cu interior si exterior din piele naturala de la Passion Shoes, pret 290 lei.

Botine cu sireturi: Pashion Shoes,Giuseppe Zanotti,Fendi, Dolce&Gabbana.
Botine cu fermoar: Balmain, Alexander McQueen, Aldo, Marni.
Botine cu decupaje – peep toe, in zona calcaiului sau pe intreaga suprafata a materialului: Il Passo, Marni, Cacharel, Alexander Wang, Aldo, Nine West, Margiela.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.