Setari Cookie-uri

Naomi Campbell, pantera care inca scoate ghearele

Naomi Campbell a fost zarita luni in New York, Manhattan, in sectorul Meatpacking, intolita cu obiecte vestimentare marca Dennis Basso, si el prezent pe platou, ceea ce ar putea sugera o campanie promotionala pentru colectia lui de Toamna 2010. Tot pe platou, o benzinarie deturnata pentru scopurile sedintei foto, se afla un Mercedes Benz. Topul lui Naomi era, de fapt, un costum de baie intreg, peste care a tras o fusta creion neagra si, in ciuda temperaturii ridicate, a infasurat si o haina de blana din colectia lui Basso.


Model Naomi Campbell does a photo shoot at a gas station in the Meat Packing District on June 28, 2010 in New York City (photo by Daisy Carrington / Meet The Famous) Photo via Newscom
Naomi Campbell a fost zarita luni in New York, Manhattan, in sectorul Meatpacking, intolita cu obiecte vestimentare marca Dennis Basso, si el prezent pe “platou”, ceea ce ar putea sugera o campanie promotionala pentru colectia lui de Toamna 2010. Tot pe platou, o benzinarie deturnata pentru scopurile sedintei foto, se afla un Mercedes Benz. Topul lui Naomi era, de fapt, un costum de baie intreg, peste care a tras o fusta creion neagra si, in ciuda temperaturii ridicate, a infasurat si o haina de blana din colectia lui Basso.


Naomi Campbell este un nume mare in lumea modei, ea s-a bucurat de o cariera longeviva si inca se tine bine, in ciuda celor 40 de ani impliniti – o varsta inainta in aceasta industrie, care insa o re-cheama la datorie cu aproape aceeasi frecventa. Descoperita in adolescenta, britanica a defilat pe podiumurile din Milano si Paris, a aparut in faimoase reviste de moda si a lansat diverse parfumuri care ii poarta numele.

Ca femeie afro-americana in industria modei, Naomi a daramat un numar de prejudecati si obstacole pe care nimeni nu le pusese sub semnul indoielii, inaintea aparitiei ei in peisaj. De altfel, nici acum nu se considera victorioasa in lupta impotriva rasismului din industrie: ea a declarat intr-un interviu din 2009 pentru revista Glamour ca “Desi presedintele american e negru, eu, ca negresa, inca sunt o exceptie in industria asta. Mereu trebuie sa muncesc mai din greu pentru a primi un tratament egal”.

La inceputul anilor ’90, cand modelele capatasera statut de vedeta, ea a fost una dintre “Cele 6 Mari” (alaturi de Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Christy Turlington, Linda Evangelista si Kate Moss) si din “Trinitate” (o clasa chiar si mai exclusivista din care mai faceau parte Turlington si Evangelista). Ca atare, nu e de mirare ca pretentiile ei, si aerele de diva, au crescut exponential de atunci si pana azi. Naomi a fost implicata in numeroase conflicte, unele provocate de ea, in urma carora a devenit pacienta, “voluntar” prin ordin judecatoresc, la cursuri de stapanire a nervilor.

Insa, cea mai recenta altercatie care o are in prim-plan – un sofer de limuzina a acuzat-o in martie a.c. ca l-ar fi palmuit – sugereaza ca respectivele cursuri n-au fost tocmai eficiente...

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.