Setari Cookie-uri

Trend alert: stilul hippie

Daca libertatea este cuvantul care te caracterizeaza, si adori sa-ti valorifici personalitatea prin intermediul culorilor puternice, inseamna ca stilul hippie ti se potriveste de minune.

Daca libertatea este cuvantul care te caracterizeaza, si adori sa-ti valorifici personalitatea prin intermediul culorilor puternice, inseamna ca stilul hippie ti se potriveste de minune. Caracterizat prin naturalete, rochii maxi inflorate, dar si tunici romantice, acest stil boem te invita sa te bucuri de prospetimea verii, imbracata cat mai natural, dar in tendinte.

Aparut la inceputul anilor ’60, stilul hippie si-a pastrat pana in prezent caracteristicile esentiale: diversitatea culorilor, fustele pana in pamant largi cu diverse aplicatii, veste din jeansi sau piele intoarsa, nelipsitii franjuri aplicati pe orice si bineinteles flori in par sau bentite prinse in stil indian.
Propunere, camasa din in cu bumbac de la Flo & Jo, pret 119 lei.

Usor de realizat, iti permite sa fii tu insati, sa-ti exprimi libertatea de a alege cum sa te imbraci. Indrazneste si cel putin pentru o zi, fii propriul tau stilist! Cu siguranta nu vei da gres. Stilul hippie este deosebit de permisiv. Asorteaza la o pereche de jeansi albastri rupti o ie inflorata sau o bluza larga alba. Accesoriile alese cu grija iti vor inveseli tinuta, oferind un aer fresh, natural.

Asadar, opteaza pentru o curea lata din piele, geanta cu franjuri, flori colorate sau bentite pentru par si bratari mari din plastic sau lemn. Nu uita de bijuteriile handmade, care se potrivesc foarte bine acestui stil. Alege bratari sofisticate impletite din piele, simple sau cu desene.

Daca ti-ai ales deja accesoriile , iti propunem si un top usor de asortat, lejer, ideal pentru zilele caniculare: bluza creponata din bumbac, disponibila in magazinele TinaR, pret 29 lei.

Esti adepta plimbarilor romantice in mijlocul naturii? Alege o rochita lunga din multitudinea de modele disponibile in magazine. Completeaza tinuta cu ochelari de soare si o pereche de sandale joase comode, tip gladiator. Pentru un plus de originalitate, suprapune o vesta din denim cu franjuri si o gentuta confectionata din petice multicolore. Aceste elemente specifice tinutei hippie iti vor oferi un aer rebel, non-conformist.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.