Setari Cookie-uri

5 trenduri pretioase

Tendintele in moda sunt in continua schimbare. In fiecare sezon designerii promoveaza colectiile noi si celebritatile devenite fashion-iconuri dicteaza deseori piesele vestimentare must-have.

Tendintele in moda sunt in continua schimbare. In fiecare sezon designerii promoveaza colectiile noi si celebritatile devenite fashion-iconuri dicteaza deseori piesele vestimentare must-have. Seduse pe moment de mirajul noului, ne cumparam fericite ce se poarta, insa anul viitor constatam ca trebuie sa ne reinoim garderoba.

Insa, in malderul de haine inghesuite in dulap descoperim anumite haine vechi, pe care inca le purtam cu placere. Ti-am starnit curiozitatea? Iata un top al celor mai pretioase trenduri, care au castigat lupta cu timpul, fiind mereu la moda.

1. Stilul clasic

Pe buna dreptate s-a spus ca stilul clasic nu se va demoda niciodata. Sa n-ai regrete daca ai investit intr-un costum elegant deux pieces. Clasicul iti perimite sa fi si eleganta si casual, asadar, poti asorta un sacou bine lucrat si la o alta fusta sau la o pereche de jeansi simpli. In plus, accesoriile te pot ajuta sa-ti schimbi aspectul unei tinute prea sobre. Inveseleste un costum inchis cu o esarfa colorata sau cu o brosa pretioasa supradimensionata.

2. Stilul vintage

Romantic, prafuit de trecerea anilor, ramane unul dintre cele mai apreciate stiluri de vestimentatie. Secretul lui consta in faptul ca iti permite sa te imbraci elegant, cu gust si in acelasi timp la moda. Catifeaua,dantela, imprimeurile florale sau puloverele din casmir se numara printre elementele caracteristicile stilului vintage care inca starnesc admiratie. Majoritatea hainelor vechi sunt usor de combinat cu tinute care fac parte din tendintele actuale. Si in materie de styling, look-ul senzual a la Marilyn Monroe sau bobul retro cu breton, sunt printre cele mai cautate coafuri.

3. Rochia neagra

O alta piesa vestimentara de exceptie inventata de Coco Chanel in anii ’20. De peste 50 de ani “the little black dress” este considerata o piese vestimentara indispensabila din garderoba oricarei femei. Simpla sau cu o croiala extravaganta, se asorteaza usor in functie de moment. Negrul defineste eleganta si accesoriile completeaza perfect look-ul oferind pretiozitate si stralucire. Plicul pretios, pantofii inalti si o pereche de manusi din dantela sunt suficiente pentru o aparitie extravaganta.
La birou alege o rochie neagra din jerse, accesorizata cu o esarfa colorata sau cu o centura in contrast.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.