Setari Cookie-uri

Trend alert: rochia cu un umar gol

Asimetriile s-au impus ca un trend de baza pentru rochiile acestui sezon. Elegante, ultra feminine, rochiile cu un umar gol sunt nelipsite de pe podiumul de moda. Daca pana acum acestea se purtau doar seara, la petreceri fastuoase, noutatea in materie de stil o reprezinta adaptarea acestora in tinuta de zi.

Asimetriile s-au impus ca un trend de baza pentru rochiile acestui sezon. Elegante, ultra feminine, rochiile cu un umar gol sunt nelipsite de pe podiumurile de moda. Daca pana acum se purtau doar seara, la petreceri fastuoase, noutatea in materie de stil o reprezinta adaptarea acestora in tinuta de zi. Pastrand acelasi farmec, dar substituind materialele pretioase, rochiile cu un umar gol sunt au devenit nelipsite din garderoba feminina.

A model displays a creation by Lebanese designer Elie Saab for his Spring Summer 2010 Haute Couture fashion show in Paris, France, on January 27, 2010. Photo by Ammar Abd Rabbo/ABACAPRESS.COM

Inspirate din vestimentatia greceasca, aceste rochii imprumuta din eleganta zeitelor frumusetii. Simple sau drapate, urmareau linia corpului printr-o croiala foarte lejera. Drapajele prinse pe un singur umar, pierdute in falduri delicate acopereau silueta feminina.

Desi croiala nu s-a modificat foarte mult,in prezent, materialele simple albe, au fost inlocuite cu texturi pretioase, transparente sau broderii fine. Rochia cu un umar gol a fost exploatata la maxim de catre designeri, care ofera pe podium un adevarat spectacol de indemanare si imaginatie. Acestia se intrec in creatii couture cat mai fascinante, rochii de gala vaporoase, care ofera o aparitie uimitoare.

Printre creatorii de succes care isi prezinta in fiecare sezon colectiile couture se numara: Elie Saab, Givenchy, Chanel, Christian Dior, Valentino, Gautlier si Armani.

Rochia cu un umar gol este cea mai buna alegere si pentru vedetele care isi doresc sa atraga toate privirile pe covorul rosu. Kim Kardashian, Diane Kruger, Jessica Alba, Kristen Stewart, sunt doar cateva nume celebre care impresioneaza de obicei la evenimente importante intr-o astfel de creatie.

Celebrities attend the 2010 Metropolitan Museum Costume Gala entitled the American Woman held at the Metropolitan Museum in Manhattan in NYC, NY on May 3, 2010. Pictured: Jessica Alba Fame Pictures, Inc
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.