Setari Cookie-uri

23 de costume de baie in tendinte

Mercedes-Benz Fashion Week Swim are loc in fiecare an la Miami in celebrul hotel The Raleigh. Si de aceasta data, luxoasa statiune a devenit epicentrul industriei de moda. Supremodele celebre, jurnalisti si vedete cunoscute, s-au renuit pentru a sarbatori frumusetea si moda in cadrul unui spectacol de exceptie. Cele mai atragatoare manechine au defilat in costume de baie sexy, oferind o imagine clara cu privire la tendintele acestui sezon.

Festivalul a inceput printr-o prezentare de moda semnata Trina Turk, eveniment urmat de o petrecere de deschidere. Au urmat inca 4 zile consecutive de prezentari de moda spactaculoase. Printre brand-uirile renumite care si-au prezentat colectiile in cadrul Mercedes-Benz Fashion Week se numara: White Sands Australia, Beach Bunny Swimwear, Dolores Cortes, Crystal Jin, Swimwear Anywhere, Mara Hoffman Swim, Poko Pano, True Religion Swimwear, Aqua di Lara, Red Carter, Cia.Martima, Luli Fama, Caff Swimwear, Nicolita, Marysia Swim, Lisa Maree, Aquarella Swimwear, Lisa Blue, Kooey Swimwear Australia si Tyler Rose.

Asadar, daca ti-am starnit curiozitatea, ti-am pregatit o selectie de 23 de costume de baie vesele, in croieli cat mai indraznete, decupate, toate conforme cu ultimele tendinte.

Foto: Frazer Harrison/Getty Images for Mercedes-Benz



Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.