Setari Cookie-uri

Cum sa porti jeansii care ti se potrivesc

Inainte de a pleca din casa purtand blugi, acorda-ti 3 minute pentru a te analiza in oglinda. Fii critica si dura in ceea ce priveste vestimentatia! Daca nu iti place ce vezi, inseamna ca jeansii nu sunt potriviti pentru forma siluetei tale.

Inainte de a pleca din casa purtand blugi, acorda-ti 3 minute pentru a te analiza in oglinda. Fii critica si dura in ceea ce priveste vestimentatia! Daca nu iti place ce vezi, inseamna ca jeansii nu sunt potriviti pentru forma siluetei tale.

Stacy London, stilistul vestimentar si moderatoarea emisiunii “What Not to Wear” este de parere ca noua din zece femei aleg sa poarte jeansii gresiti. De aceea ea vine in ajutorul acestora, prezentand pentru emisiunea “The Oprah Winfrey Show” cateva reguli dupa care trebuie sa ne ghidam pentru alegerea blugilor perfecti.

1. Scapa de “modelul tip briosa”

“Modelul briosa” apare atunci cand talia blugilor este prea joasa si mult prea stramta. In momentul in care burtica este peste nivelul jeansilor, vei afisa un look inestetic deoarece nu doar abdomenul va iesi pe afara, ci si acele “aripioare” din lateral.

2. Nu te transforma intr-un “instalator”

Daca nu ai o centura plina cu instrumente legata in jurul taliei, asta nu inseamna ca nu poti avea infatisarea unui “instalator”.

De cele mai multe ori, femeile care poarta jeansi cu talie joasa lasa la vedere, pe langa lenjeria intima, si o parte din zona dorsala.

De aceea, este indicat ca inainte de a te apleca, sa tragi de bluza sau sa o bagi in pantaloni. In caz contrar, vei atrage numeroase priviri, in special in randul barbatilor, care se vor putea delecta cu o priveliste impresionanta.

3. Efectul de “inghetata la cornet”

Daca ai gleznele subtiri si vrei sa le scoti in evidenta, iti poti achizitiona celebrii jeansi conici. Insa, trebuie sa tii cont de faptul ca acest tip de jeansi nu sunt potriviti pentru toate siluetele.

Daca ai soldurile late ar trebui sa nu porti blugi skinny deoarece nu gleznele vor fi scoase in evidenta, ci soldurile, iar silueta va avea aspectul unei “inghetate la cornet” (adica soldurile vor fi foarte proeminente, iar gleznele foarte subtiri).


4. “Jeansii mamei”


In cazul in care blugii pe care ii porti sunt largi, iar talia acestora ar putea dubla linia sutienului push-up, te poti numara printre fetele care poarta “blugii mamei”. Acest model de jeansi ofera doar dezavantaje siluetei: talia nu este pusa in evidenta, fundul pare plat, picioarele par groase.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.