Setari Cookie-uri

Rochii romantice in pas cu vara

Ce poate fi mai sexy si feminin vara, decat o rochie vaporoasa care confera nu doar un look in tendinte, ci si lejeritate si o imagine incantatoare.

Ce poate fi mai sexy si feminin vara, decat o rochie vaporoasa care confera nu doar un look in tendinte, ci si lejeritate si o imagine incantatoare. Maxi, mini, cu volane sau asimentrice, rochiile verii se regasesc intr-o varietate de modele, potrivite pentru orice silueta.

Indiferent ca iesim la o plimbare sau mergem la intalnire, ne dorim sa atragem privirile celor din jur. O rochie diafana de vara, imbina intr-un mod aparte feminitatea cu frumusetea, rezultatul fiind o tinuta care exprima romantism si eleganta. Stilurile si tendintele se impletesc intr-un mod placut, sub forma unor imprimeuri indraznete sau aplicatii din materiale textile sofisticate.

Potrivite pentru orice tip de silueta, rochiile lungi cofera o nota senzuala oricarei tinute, in special daca sunt confectionate din materiale satinate, extrem de fine.

Propunere, rochie maxi Juicy, pret 160 de lei, disponibila in magazinele Tienda Fashion.

Acesoriile colorate, din lemn, supradimensionate de orice tip nu trebuie sa lipsesca. Aceastea ofera un aer vesel, estival. Chiar daca porti o rochie bogata din punct de vedere cromatic, cu imprimeuri vesele, nu trebuie sa ocolesti accesoriile; renunta doar la cele voluminoase, foarte incarcate. La o rochie lunga cele mai potrivite incaltari sunt cele cu talpa joasa. Sandalele tip gladiator sunt la moda vara asta, comode si in tendinte. Daca optezi pentru un astfel de model, ar fi ideal sa alegi o sanda intr-o singura culoare. Daca iti doresti cativa centimetrii in plus, sandalele cu platforma reprezinta o alta opriune in voga pentru acest sezon.

Rochiile lungi de seara se deosebesc de cele purtate in timpul zilei prin cromatica si texturi. La un eveniment deosebit vei arata sexy si intr-o rochie maxi, cat mai simpla, fara imprimeuri incarcate. Inlocuieste accesoriile colorate cu o bijuterii fine, cat mai putine si obligatoriu, incaltaminte cu toc inalt.

Rochiile asimetrice pastreaza aceeasi nota eleganta si creeaza in plus un joc de forme. Fie ca este vorba despre o rochie cu un umar gol sau una drapata prin suprapuneri de falduri inegale, ambele definesc un look romantic indraznet. Taieturile reprezinta un alt element provocator al rochiilor asimetrice. Acestea pot dezvalui un spate bine tonifiat, un decolteu generos sau un picior sexy, pus in valoare de un pantof rafinat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.