Setari Cookie-uri

Trend alert: incaltamintea comoda

Tendintele ofera intotdeauna optiuni variate in materie de incaltaminte. Daca in prezentarile couture, marii designeri ne surprind cu pantofi deosebit de inalti si tocuri sculpturale care transforma incaltamintea intr-o adevarata opera de arta, pentru sezonul estival se promoveaza incaltamintea comoda.

Tendintele ofera intotdeauna optiuni variate in materie de incaltaminte. Daca in prezentarile couture, marii designeri ne surprind cu pantofi deosebit de inalti si tocuri sculpturale care transforma incaltamintea intr-o adevarata opera de arta, pentru sezonul estival se promoveaza incaltamintea comoda. Cum secretul sta in creativitate si avem de unde alege, o pereche de balerini sau o pereche de sandale decupate pot oferi aceeasi imagine sexy si atragatoare, asigurand in plus confort si lejeritate.

I n mod special in timpul zilei, cand mergem foarte mult pe jos si soarele este extrem de puternic, incaltamintea cu talpa joasa este ideala. Spre deosebire de pantofii cu toc inalt, care necesita o anumita tinuta si nu se potrivesc la orice vestimentatie, incaltarile joase se poarta atat la tinute elegante, office, dar si la tinutele casual.

Propunerea noastra, sandale My name is Modesty, pret 235 lei, disponibile in magazinele Papucei.

Sunt realizate din piele alba lacuita si floarea lucrata manual reprezinta pata de culoare care le ofera un aer special. Datorita designul clasic, pot fi purtate si la seviciu, la un costum business, dar si la o rochie de ocazie eleganta insotita de un plic pe masura. In timpul zilei se potrivesc foarte bine cu rochii inflorate pana in pamant, margele si alte accesorii colorate.

O noua tendinta care a invadat catwalk-ul vara aceasta si se regaseste acum nu doar in vitrinele magazinelor, ci si in moda strazii, o reprezinta incaltamintea realizata din materiale transparente. Transparenta, surprinsa intai prin materiale fine precum voalul sau organza, care dezvaluiau anumite parti ale corpului, a devenit acum si mai populara.

Propunere, sandale Azuree Look, pret 580, de la Yokko, fabricate in Franta. Sunt realizate dintr-o combinatie de piele lacuita si material transparent tratat, pentru a se mula pe forma piciorului.

Alegand o astfel de pereche de pantofi ori sandale, iti vei crea cu usurinta un look original, care nu va trece neobservat. Pentru un efect spectaculos, asorteaza si accesorii transparente, in acelasi ton. Nu in ultimul rand, o rochie cu insertii de dantela se potriveste la fel de bine incaltarilor cu aplicatii transparente.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.