Setari Cookie-uri

5 genti in pas cu moda

Geanta este un accesoriu nelipsit din garderoba oricarei femei. Ca si incaltamintea, o poseta bine aleasa iti defineste tinuta, asigurand un plus de farmec si eleganta.

Geanta este un accesoriu nelipsit din garderoba oricarei femei. Ca si incaltamintea, o poseta bine aleasa iti defineste tinuta, asigurand un plus de farmec si eleganta. V-am pregatit asadar, 5 modele de genti must have, practice si in pas cu moda:

1. Incapatoare

Fara indoiala, pe langa rolul estetic, geanta indeplineste si o alta atributie foarte importanta: trebuie sa fie suficient de incapatoare. Deoarece pe langa agenda, telefon, chei, portofel, de obicei se mai strecoara si alte obiecte indispensabile: cosmetice, servetele demachiante, etc. Asadar, genta supradimensionata este cea mai buna alegere pentru atat pentru job, dar si pentru sesiunile istovitoare de shopping.

Propunere: geanta vintage Pull&Bear cu model floral, pret 89 lei.
Este un model practic si imprimeul ii confera un aer vesel, dinamic. Usor de asortat, este alegerea perfecta pentru activitatile din timpul liber sau pentru vacanta.

2. Din piele

Geanta confectionata din piele naturala nu se va demoda niciodata. Este ideala pentru tinute office, intalniri importante, fiind foarte usor de asortat cu pantofi, cizme inalte sau jachete din piele. De asemenea, inca sunt la mare cautare gentile din piele de crocodil. Insa, acest material pretios se potriveste unei tinute in acelasi ton, asadar atentie la asortare.

3. Clasica

Geanta clasica ne scoate de fiecare data din incurcatura. Fiind usor de asortat, o potrivim atat la un look relaxat-casual, cat si la o tinuta eleganta. In functie de preferinte, putem opta pentru un model simplu cu o textura fina si detalii bine definite. De obicei geanta clasica are un aspect placut si interesant, modern si totodata bine compartimentat.

Propunere: Ecco Hamburg Tote, pret 349.9 lei.
Este o geanta spatioasa care se poate purta atat pe umar, cat si pe brat. Cu un design modern, este confectionata din piele mata si lucioasa, iar in interior prezinta un mix de materiale rezistente la apa.

4. Tip plic

Posetele tip plic au devenit indispensabile din garderoba oricarei femei in pas cu moda. Initial destinate
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.