Setari Cookie-uri

Galerie foto: Sepala si RSM toamna-iarna 2010-2011

Designerul de incaltaminte Mihaela Glavan si-a prezentat ieri colectiile Sepala si RSM de toamna-iarna 2010-2011. Ambele colectii s-au facut remarcate prin formele pline de personalitate si varietatea modelelor prezentate.

Designerul de incaltaminte Mihaela Glavan si-a prezentat ieri colectiile Sepala si RSM de toamna-iarna 2010-2011. Ambele colectii s-au facut remarcate prin formele pline de personalitate si varietatea modelelor prezentate.

Surpriza acestui sezon a fost reprezentata de aparitia bocancilor, care au avut un real succes printre invitati. In colectia Sepala se regasesc, de asemenea, pantofi cu tocul de pâna la 11 centimetri, botine, cizme peste genunchi si genti plic.

RSM, linia de design pentru barbati a Mihaelei Glavan, a atras privirile atat datorita pantofilor clasici, cat si a modelelor de bocanci.

„Anul acesta, pentru colectiile de toamna-iarna Sepala si RSM, am avut o abordare putin diferita. Atat la incaltamintea pentru femei, cat si la cea pentru barbati, am introdus mai multe detalii cu influente punk-rock. Mi-a placut dintotdeauna sa combin materiale, texturi si sa dezvolt noi elemente de tipar”, a declarat Mihaela Glavan.

Evenimentul a reprezentat un preview al colectiilor Sepala si RSM de toamna-iarna 2010-2011. Acestea vor fi disponibile online incepând cu 13 septembrie si in magazinul de pe Benjamin Franklin nr. 9 de pe 20 septembrie.

Mihaela Glavan si-a lansat propriul brand - Sepala - in 2003. Cu un design grafic, arhitectural si special, pantofii Sepala au fost remarcati atât in Romania, cat si la nivel international, incepand cu anul 2006 (Montreal Fashion Week, Cyprus Fashion Week). Incaltamintea este realizata manual din materiale atent selectate pentru fiecare colectie in parte.

Brand-ul Mihaela Glavan a fost lansat oficial in 2008 (brand vândut in exclusivitate in showroomul situat in zona Unirii . Este destinat pentru comenzi speciale si prezentari de moda).

RSM (Reconstructed Style for Men) este linia de pantofi barbatesti, lansata oficial in cadrul Romanian Fashion Week, in 2007.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.