Setari Cookie-uri

Trend alert: tricotajele

Calduroase si confortabile, tricotajele sunt si-n acest sezon la mare cautare. Confectionate din materiale diferite, placute la ateingere: lana moale, casmir, acestea confera nu doar lejeritate, ci si un look interesant, cat mai original.

Calduroase si confortabile, tricotajele sunt si-n acest sezon la mare cautare. Confectionate din materiale deosebite, placute la atingere: lana moale, mohair, casmir, confera nu doar lejeritate, ci si un look in tendinte, cat mai original. Designerii au explorat de-alungul anilor modele tot mai variate, asadar, in prezent se remarca in colectii prin diversitate si croieli cat mai ingenioase.

Trcotajele sunt ideale pentru orice tip de tinuta, office, casual sau eleganta. In functie de ocazie, un sal ori un cardigan supradimensionat iti pot conferi un look stylish fara prea mult efort. Daca esti in pana de idei, inspira-te din colectiile ready-to-wear toamna-iarna 2010. Akris, Missoni, Charlotte Ronson, Chloe, Diane von Frustenberg si Michael Kors au realizat creatii de exceptie din materiale tricotate, intr-o gama cromatica diversificata: bej, galben mustar, kaki, verde, albastru, violet.

MILAN, ITALY - FEBRUARY 28: A model walks the runway during the Missoni Milan Fashion Week Autumn/Winter 2010 show on February 28, 2010 in Milan, Italy. (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images) 1. Salul

S-a transformat intr-un accesoriu indispensabil care nu lipseste din garderoba oricarei femei. Pe langa rolul practic, salul a capatat si un important rol estetic. Casa Missoni propune saluri supradimensionate ingenioase pentru acest sezon. Disponibil intr-o paleta cromatica bogata, cu insertii de texturi diferite, aduce un plus de farmec si eleganta. Pana la venirea iernii, salul poate tine loc de jacheta, conferind o alura sexy daca este purtat cu o fusta scurta sau o rochie. In functie de lungimea salului, se poate drapa intr-un mod cat mai original. Pentru stabilitate prinde-l cu o brosa; vei conferi o nota chic tinutei.

NEW YORK - FEBRUARY 17: A model walks the runway at the Michael Kors Fall 2010 Fashion Show during Mercedes-Benz Fashion Week at The Tent at Bryant Park on February 17, 2010 in New York, New York. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for IMG) 2. Rochia din tricot
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.