Setari Cookie-uri

Ce rochii purtam toamna asta?

Culoarea primeaza si in sezonul acesta, adaugand rochiilor de toamna un plus de farmec si veselie. Chiar daca ne asteapta zile reci, rochia ramane piesa vestimentara de baza si in acest sezon.

Culoarea primeaza si in sezonul acesta, adaugand rochiilor de toamna un plus de farmec si veselie. Chiar daca ne asteapta zile reci, rochia ramane piesa vestimentara de baza si in acest sezon. Daca nu v-ati hotarat inca ce rochii sa alegeti pentru a va completa garderoba, v-am pregatit o selectie de modele, in voga, toamna asta:

1. Rochiile etno

Influentele etno se resimt in tendintele modei pentru acest sezon. Transpuse in tricotaje inedite sau printuri multicolore, acestea confera un aer prospat si vesel tinutei. Pe catwalk, rochiile de ispiratie etno s-au regasit in colectiile toamna-iarna sub semnatura marilor case de moda: D&G, Chanel, Akris, John Rocha sau Prada.
Rochiile se integreaza cu usurinta intr-un look elegant sau casual. Mini sau pana la genunchi, au o croiala simpla care subliniaza silueta feminina si pot fi purtate cu un cardigan tricotat, un trench clasic si cizme sau botine inalte.

Propunere: rochie neagra cu flori de la Mango.

Rochiile etno maxi amintesc de stilul boho chic, tendinta regasita si in sezonul trecut. Avantajul acestor tinute este ca se potrivesc oricarei conformatii, alugind vizual silueta. Se accesorizeaza cu bijuterii din lemn, bratari impletite din piele, si, daca materialul permite, poti adauga si o curea in talie. Rochiile etno suprind printr-o gama variata de motive ornamentale: florale, geometrice, tribale. De asemenea, rochiile de seara sofisticate se remarca prin broderii, insertii de texturi si aplicatii din margele colorate.

2.
Rochii din jerseu

Rochiile din jerseu sunt extrem de practice si comode. Confectionate dintr-un material stretch, confera, intre altele, si libertate de miscare. Simple sau imprimate, acestea se regasesc intr-o varietate de modele gata sa multumeasca orice tip de silueta. Se integreaza usor intr-o tinuta office, fiind accesorizate cu un sacou business ori o camasa purtata pe dedesubt. Pentru tinutele casual de zi posibilitatile sunt multiple. Se asorteaza cu cizme lungi peste genunchi si dresuri opace. Indiferent de model, pentru serile mai racoroase rochiile pot fi combinate cu jachete din denim, pulovere oversize si esarfe colorate; imagini aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.