Setari Cookie-uri

5 stiluri vestimentare greu de asortat in sezonul rece

Sezonul toamna iarna 2010 2011 este plin de culoare si de nonconformism in ceea ce priveste stilul vestimentar. Marii designeri deja si-au prezentat creatiile vestimentare pe podiumurile din orasele lumii. Insa, este foarte important sa retinem faptul ca nu toate outfit-urile pot fi purtate si in viata de zi cu zi, multe dintre ele fiind doar pentru show, pentru a uimi prin combinatii indraznete si neobsnuite. Iata cele mai importante trenduri din acest sezon si cum le puteti asorta:

Sezonul toamna iarna 2010 – 2011 este plin de culoare si de nonconformism in ceea ce priveste stilul vestimentar. Marii designeri deja si-au prezentat creatiile vestimentare pe podiumurile din orasele lumii. Insa, este foarte important sa retinem faptul ca nu toate outfit-urile pot fi purtate si in viata de zi cu zi, multe dintre ele fiind doar pentru show, pentru a uimi prin combinatii indraznete si neobsnuite.
Iata cele mai importante trenduri din acest sezon si cum le puteti asorta:

1. Stilul vestimentar army

In mod evident, designerii vestimentari s-au inspirat din evenimentele petrecute in lume, insa stilul army este destul de dificil de purtat.

Retineti: Niciodata nu trebuie asortate doua piese vestimentare de influenta militara.

Desi este un stil care in mod normal ar tinde catre sport, trendul in the army a devenit si un stil elegant, destul de feminin. Incearcati sa asortati la o jacheta in stil militar jeansi skinny si pantofi cu platforma.

2. Abdomenul la vedere

Destul de multi creatori au realizat pentru acest sezon articole vestimentare cu decolteuri foarte adanci, care sa lase loc sa se vada burta. Este aproape imposibil ca o femeie sa se afiseze pe strada intr-o astfel de tinuta (in afara de sala de sport, la jogging sau la plaja).

Desi astfel de tinute vor deveni in curand un adevarat trend, este foarte important sa fie purtate cu un maiou sau o bluza pe sub, sau cu un sacou cu influenta masculina peste pentru un look glamour si deloc vulgar.

3. Tinute din piele

Piesele vestimentare din piele au fost si vor ramane inca un must have al sezonului rece insa, este foarte important sa evitati sa purtati doar piele. Este imposibil sa asortati mai mult de doua articole confectionate din piele.

Indiferent de stilul vestimentar si de varsta, fiecare femeie trebuie sa aiba o geaca de piele. Aceasta poate fi purtata atat in acest sezon toamna iarna, cat si in primaravara. O puteti asorta la o pereche de jeansi obisnuiti sau chiar la o rochie casual cu accente feminine, purtata cu o pereche de cizme lungi.

4. Extravagantul auriu

Aceasta culoare nonconformista nu poate fi purtata de toata lumea, ci doar de persoanele indraznete, care deja au un stil vestimentar propriu si stiu sa combine piesele vestimentare fara a ajunge in zona kitch-ului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.