Setari Cookie-uri

Afla care sunt accesoriile toamnei

Accesoriile definesc orice tinuta vestimentara, adaugandu-i un plus de eleganta si expresivitate. Anumite piese raman in voga din sezonul trecut, altele se integreaza inopinant in noul peisaj.

Accesoriile definesc orice tinuta vestimentara, adaugandu-i un plus de eleganta si expresivitate. Anumite piese raman in voga din sezonul trecut, altele se integreaza inopinant in noul peisaj. Afla ce accesorii se vor purta in aceasta toamna:

1. Esarfe din casmir

Se poarta esarfele texturate, placute la atingere confectionate din lana sau casmir. Esarfa a devenit un accesoriu fantezist, care poate fi purtat la gat, innodat la geanta sau legat la pantaloni. Se poarta modelele uni, in degrade, cu franjuri sau cu imprimeuri. Datorita verastilitatii, esarfa a devenit o piesa vestimentara speciala, care iti poate crea un look spectaculos.

Propunere: esarfa bej impletita de la Pull and Bear, pret 49 de lei.

Se potriveste atat la jeans, cat si la un sacou elegant. Se asorteaza foarte bine cu o pereche de cizme cu franjuri in aceeasi nuanta sau cu o geanta stil postas.

2. Ochelarii de soare

Chiar daca soarele nu mai este la fel de puternic si toamna incepe sa-si intre in drepturi, nu trebuie sa renuntam la ochelarii de soare. Acestia inca se mentin in tendinte, avand un important rol protector, nu doar estetic. Mai mult decat un accesoriu indispensabil, acestia protejeaza ochii si in timpul iernii, cand zapada straluceste puternic. In sezonul rece se poarta ochelarii de soare in stil retro, cu ramele voluminoase. Confera un plus de atitudine tinutei si siguranta.

Propunere: ochelari de soare de la Aldo, pret 45 lei.

3. Saluri colorate


Salurile calduroase reprezinta un trend must-have in sezonul rece. Disponibile in diferite culori si dimensiuni confera un plus de farmec oricarei tinute. Paleta cromatica este variata si cuprinde nuante de mustar, albastru, verde kaki, dar si culori vibrante precum rosu intens, caramiziu, imprimeuri florale sau abstracte.

Pentru tinutele elegante, sunt potrivite salurile confectionate din matase, broderii, brocart sau blana. Capele rafinate reprezinta o alta optiune pentru o rochie sofisticata. Create din materiale valoroase, pot avea insertii de paiete sau broderie fina. Kenzo, Ralph Lauren si alte nume sonore din peisajul modei internationale au prezentat rochii elegante, accesorizate cu modele de cape spectaculoase; poze aici si aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.